Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.09.2015

Ювілейний дзвінок


На шляху до високих знань


Ювілейний дзвінокЗовсім нещодавно вся країна відсвяткувала День знань.1 вересня – це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного з нас.

Для першокласників це завжди хвилюючий момент, адже саме з нього розпочинається незвіданий, цікавий, але, водночас, нелегкий час до пізнання, до нових звершень. А для одинадцятикласників – це останнє свято дитинства, адже попереду в них нелегка праця протягом 2015-2016 навчального року та найголовніше завдання: гарно підготуватись до ДПА та ЗНО.

Учні Кулажинської школи прикрасили подвір'я дзвінким сміхом, білими бантами та святковим вбранням. Директор школи Дяченко М.І. та голова села Безугла Л.В.  від усього серця привітали школярів, батьків та вчителів з початком нового навчального року, вручили подарунки маленьким першокласникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший дзвоник 2015 року

Директор відмітив, що прийдешній рік буде особливо важливим, адже це ювілейний 60-й рік навчання в нашій школі.

Рідна школа зустріла своїх вхованців та гостей свята світлими коридорами, чистими ясними вікнами та ювілейним 60-им дзвінком.




 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1047
Категорія: Шкільний екран
Теги: 1 вересня, День знань




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ