Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2019

Кабель ВВГнг від Столичної енергетичної компанії


Абревіатура розшифровується, як дріт зіз зовнішньою ізоляцією із полівінілхлориду в негорючому виконанні


Силовий кабель ВВГнг призначений для підключення електроприладів з робочою напругою до 0,66 кВ. Основне правило вибору конкретного виробу - купувати тільки у відомого виробника з бездоганною репутацією. Тільки так з'явиться упевненість, що заявлені характеристики повністю відповідають реальним. Алюмінієві дроти дешевші, але швидко окислюються на повітрі, мають обмежену гнучкість, а також гіршу провідність відносно мідних аналогів, які позбавлені недоліків, але коштують зовсім недешево.

Кабель ВВГнг 3х2 5 ціна якго є безпосередньо на сайті Столичної енергетичної компанії (sek.com.ua), відповідає високим стандартам, підтвердженим відповідними сертифікатами, має заслужену репутацію якісного і надійного продукту, багаторазово перевіреного часом в найрізноманітніших умовах експлуатації. Його виробниками є авторитетні заводи УКРКАБЕЛЬ і ОДЕСКАБЕЛЬ.


Кабель ВВГнг від Столичної енергетичної компанії
 

Коротко про важливе

Абревіатура розшифровується, як дріт зіз зовнішньою ізоляцією із полівінілхлориду в негорючому виконанні.. У його конструкції знаходитися три одинодротяних мідних жили рівного перерізу 2,5 мм2, одягнених в індивідуальну полімерну ізоляцію (абревіатура ПВХ) пластикатом завтовшки не менше 0,6 мм різного кольору, для візуального розрізнення при монтажі (синій колір ізоляції маркірує нульову робочу жилу, жовто-зелений колір - захисну жилу). Після скручування, на жили намотується поліетилентерефталатна (абревіатура ПЕТ) плівка, так, щоб сусідній виток перекривав попередній.

Робочий температурний діапазон кабелю ВВГнг лежить в діапазоні - 50 +50⁰С. градусів. Завдяки високій гнучкості він легко намотується на котушки, укладається в кабельні канали і труби. Прокладення у водному середовищі не допускається, але короткочасне занурення шкоди не приносить. Безпосередньо стосовно захисної оболонки, то вона не руйнується під впливом згубного ультрафіолетового випромінювання, а також спокійно переносить знаходження в забрудненому середовищі.

Торгове підприємство "Столична енергетична компанія" готова надати цільовому споживачеві будь-які об'єми кабелю необхідної модифікації. Усі ходові марки є в постійній наявності на складі, а рідкісні позиції оперативно поставляються під замовлення. Фахівці дадуть відповідь на усі питання і безкоштовно проконсультують. Звертайтеся. .

Схожі матеріали:
👁 686
Категорія: Прес-реліз
Теги: кабель ввгнг, кабель, силовий кабель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ