Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2020

Кабмін України призупинив роботу КПВВ на адмінкордоні Криму з Херсонщиною


Виїзд із тимчасово окупованої території Крим


Уряд України схвалив рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду/виїзду на адмінкордоні анексованого Криму з Херсонською областю з 9 серпня. Відповідне рішення було схвалене 8 серпня на позачерговому засіданні Кабінету міністрів України.


Виїзд із тимчасово окупованої території Крим
 

Зокрема про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

«Сьогодні відбулося позачергове засідання Кабінету міністрів України. Уряд схвалив рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та Севастополя і виїзду з неї. Рішення направлене на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2», – написав він у Facebook.

За його інформацією, робота КПВВ на адмінкордоні тимчасово припиниться з 8:00 9 серпня 2020 року до 8:00 30 серпня 2020 року.

Міністр Кабміну також вказав, що в'їжджати на півострів через адмінкордон дозволено тим громадянам України та членам їхніх сімей, які зареєстровані та постійно проживають у Криму або Севастополі та мають там майно.

Українці, які не проживають постійно в Криму, при виїзді з півострова через адмінкордон повинні встановити додаток на телефон «Дій вдома» і дати згоду на самоізоляцію.

Обмеження не стосуються осіб, які перетинають адмінкордон із метою забезпечення захисту національних інтересів чи в зв'язку з виконанням міжнародних зобов'язань, представників дипломатичних установ і гуманітарних місій, які виїжджають із Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість “пакунків малюка” даватимуть по 5000 гривень - рішення уряду

Згідно з розпорядженням Кабміну, виїзд із Криму інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Виїзд із тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і в'їзд на неї громадян України за наявності підстав гуманітарного характеру здійснюється за рішенням голови Державної прикордонної служби за погодженням із Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій», – додав Немчінов.


Схожі матеріали:
👁 462
Категорія: Актуально
Теги: Крим, КПВВ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ