Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.08.2013

Полтавчани продовжують купувати путівки в Єгипет, не боячись революцій


Хоча МЗС країни закликає утриматися від поїздок на єгипетські курорти


Полтавчани продовжують купувати путівки в Єгипет, не боячись революцій

Поки Єгипет тривожно завмер перед можливою громадянською війною, туристи з просторів СНД продовжують їздити на вподобані єгипетські курорти. Не стали виключенням і полтавчани.

За словами представника одного з місцевих тур-агентств Марії, кількість тих, хто бажає відпочити в Єгипті не зменшується:

- Просто подорожчала Туреччина. Якщо минулого року путівка на двох в хороший готель коштувала 1200 доларів, то цього року вже 1800. А путівка на двох в 4-5-зірковий готель в Хургаді або Шарм-аль-шейху в середньому обійдеться в 1200 доларів.

Там спокійно, тому що революції відбуваються в Каїрі, а не в курортних зонах. Єдине, що ми просимо наших клієнтів утриматися по можливості від екскурсій по країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: На Полтавщині нарахували 88 тисяч абонентів мережі інтернет

Нагадаємо, що Україна доки не збирається евакуювати своїх туристів, тоді як в Єгипті знаходяться від 6 до 7 тисяч українців. Міністерство закордонних справ України лише закликає утриматися від поїздок в Єгипет, а у разі форс-мажорних обставин звертатися на телефони гарячих ліній.

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 910
Категорія: Актуально
Теги: хургада, полтавчани, Шарм-аль-шейх, Курорт, Єгипет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ