Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2020

Каміни для обігріву будинку, вибираємо оптимальний варіант виконання


Камінні топки виготовляють з жароміцних матеріалів, і до них пред'являють певні вимоги


Важливою деталлю сучасного каміна є камінні топки, їх ще називають грубками. Роблячи вибір топки для каміна, необхідно звертати увагу не лише на дизайн, але і ретельно вивчати деякі її характеристики. Вони так і надалі впливатимуть на зручне використання топки і наскільки довго вона послужить вам. Ви можете купити топки на сайті інтернет-магазину Warmhouse.

Каміни для обігріву будинку, вибираємо оптимальний варіант виконання
 

Для розгляду представлені деякі основні види камінних топок.

Умовно розділяють топки для камінів на наступні види:
  • відкриті - довгий час не можуть утримувати тепло і швидше за все їх використовують як декор;
  • закриті - чудово утримують тепло і в плані безпеки надійніші, наявність дверець, що закриваються, передбачена для відвертання попадання вугілля і іскр в приміщення;
  • моделі комбіновані.
Камінні топки виготовляють з жароміцних матеріалів, отже, до них пред'являють певні вимоги:
  • наявність стійкості до дій корозії і високих температур;
  • під час експлуатації практично не деформуються;
  • приміщення прогрівається досить швидко.

Корпуси топок

Матеріал для виготовлення корпусів топок - це чавун або спеціальна сталь. Класичним типом є камінні чавунні топки. Цей тип топок дуже популярний в Україні, оскільки чавун надійний і з давнього часу його традиційно використовує при контакті з відкритим вогнем. Чавунний вид топок для каміна дуже поширений завдяки своїй доступності. Деякі країни Європи мають виробництва по випуску таких камінних топок: Польща, Чехія, Франція і інші.

Правильно експлуатуючи надійну чавунну топку, можна розраховувати на тривалий час її використання, а саме 20-30 років і навіть більше.

Коли ви прийняли рішення про встановлення каміна в заміському будинку і не маєте уявлення про камінні топки, найправильніше звернутися до фахівців, які компетентні в цьому питанні.

Щоб остаточно вибрати опалювальний прилад, потрібно визначитися з місцем його установки і звернути особливу увагу на планування приміщення. У інтернет-магазині Warmhouse вам запропонують топку для каміна кутового або фронтального виду.

При виборі відповідної за ціною і функціональності моделі потрібне попереднє вивчення усього асортименту електронного каталогу магазину і порівняння вартості на представлені камінні топки, які Warmhouse може запропонувати. Спочатку потрібно підібрати топку для каміна, що відповідає наявному стилю приміщення, де власне камін знаходитиметься, а його вартість у більшості випадків головну роль грати не буде.

Монтаж систем опалення вимагає грамотного і продуманого підходу. Так як, від дотримання норм і правил залежить не тільки пожежна безпека приміщення, а й життя людей слід звернути увагу на такий виріб, як димоходи. У магазині Warmhouse можна замовити практично все, що знадобиться для монтажу компактного і безпечного димоходу в приміщенні будь-якого типу.

Схожі матеріали:
👁 943
Категорія: Прес-реліз
Теги: димоходи, камін




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ