Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.08.2019

Камуфляжна військова форма і не тільки


Вас цікавить військова форма української армії ММ14?


Камуфляж (Тактичні армійські костюми, костюми для полювання і риболовлі). Вам потрібний надійний, зручний і практичний одяг, який просто створений для людей, що ведуть активне життя? У такому разі, вам не потрібний звичайний магазин — загляньте у військторг "Прикордонник", інтернет-магазин військової форми і камуфляжу, і для вас відкриється широкий вибір одягу, що відповідає вашим вимогам https://prikordonnik.com.ua/takticheskaya-odezhda-softshell.html.

камуфляж украинской армии ММ14
 

Вам не обов'язково кудись йти та витрачати свій час — придбати військову екіпіровку і форму можна в магазині "Прикордонник":
  • форма камуфляжу;
  • головні убори;
  • зимові костюми;
  • бушлати;
  • берці;
  • військова амуніція;
  • тактичні окуляри;
  • тактичні рукавички;
  • рюкзаки;
та багато чого іншого

Завдяки високій якості, військова форма є найбільш прийнятним одягом для туристів, мисливців і рибалок. Армійський одяг відрізняється дуже високою якістю, адже він створюється для виконання бойових завдань. Військова камуфляжна форма витримує колосальні навантаження і прекрасно підходить для носіння в екстремальних умовах. Форму шиють так, щоб забезпечити максимальний термін служби. Жоден одяг не витримає навантажень, на які розрахована військова камуфляжна форма.

У форми є ще одна важлива перевага, якої немає у звичайного одязі, - це маскування, що дозволяє залишатися непомітним. Ця перевага дуже важлива мисливцям, яким необхідно бути непомітними, щоб вислідити звіра.

У інтернет-магазині "Прикордонник" ви можете придбати формений одяг армійського зразка (одяг мілітарі) і силових структур. Одяг для полювання та одяг для риболовлі нічим не відрізняється від військової форми і прекрасно підійде як рибалкам так і мисливцям. Завдяки відсутності посередників, магазин встановлює вигідні ціни. Ви можете придбати комплект форми або окремі елементи форменого одягу.

Нова військова форма

Вас цікавить військова форма української армії ММ14?

Новий український камуфляж увійшов до переліку 65-ти предметів засобів індивідуального захисту, військової форми та спорядження Української армії. Він був представлений Президентом України Петром Порошенком і окрім офіційної назви ′′Камуфляж ММ 14′′, отримав неофіційне прізвисько ′′Порох- 1′′. Під ним він і увійшов до новітньої історії передових камуфляжів. Український камуфляж нового зразка був прийнятий на озброєння та у міру наявності фінансування їм забезпечуються усі підрозділи Української армії.

Нова форма шиється переважно з тканини саржевого плетіння, в ній переважає бавовна, хоча і синтетична нитка теж є. Це дає новій формі відмінну міцність, здатність не вигорати під впливом сонячних променів і не сідати при численних праннях або хімічних чищеннях. Новий камуфляж Української армії купити можна та у військторг "Прикордонник", вибираючи з широкого асортименту моделей, як екіпіровки, так і спорядження.

Відмітною особливістю нового українського цифрового патерну є світло-бежевого відтінку, з плямами з квадратиків темного болотяно-зеленого, сіро-зеленого, темно-сірого і світло-зеленого відтінків. Дивно, що провідні розробники світу пройшли повз таке поєднання кольорів, що розмивають фігуру бійця на усіх дистанціях не лише в площині, але і в об'ємному сприйнятті, навіть через прилади нічного бачення.

Новий український камуфляж купити прагнуть мисливці, туристи та страйкболісти. Концепція форми припускає наявність кітеля вільного крою з коміром − стійкою і центральною блискавкою, яка носиться навипуск і головного убору. Ліктьова і плечова зони кітеля посилені додатковими накладками. Куртка: подовжена, на блискавці, прикрита клапаном, що захищає від вітру; комір стійка, усі липучки в наявності, укомплектована 2-ма врізними кишенями на грудях (з можливістю бічного завантаження), і 2-ма на рукавах, не заважає рухам.

Брюки також вільного крою в стилі карго. Зручна і злегка завищена талія з міцними та широкими шлеями під тактичний ремінь дозволяє міцно сидіти штаням в поясі. У нижній частині штанини, також посилені від стирання, забезпечені стягуючими шнурками з фіксаторами.

Купити камуфляж ЗСУ можна на будь-який смак в інтернет-магазині "Прикордонник.

Схожі матеріали:
👁 711
Категорія: Прес-реліз
Теги: камуфляж, військова форма, ММ14




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ