Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2015

Кава готується, поки ми в ліжку


Технологія нарешті вирішила небажання підніматися з ліжка, поки немає свіжої кави


Кава готується, поки ми в ліжкуВсі ми іноді так втомлюємося, що часом не вистачає сил скотитися з ліжка, щоб заварити цей напій, здатний викликати приплив сил. На щастя, технологія приходить на допомогу. Belkin спільно з Mr.Coffee створив кавоварку, працюючу через Wi-Fi, якою можна керувати звичайним смартфоном, який зазвичай знаходиться на відстані витягнутої руки.

"Смарт-кавоварка з WeMo Mr.Coffee на 10 чашок" (її назву без однієї чашки кави вранці точно не вимовити) коштує всього 150 $, але ви отримаєте можливість задавати як час з точністю до місяця і тижня, так і відслідковувати процес через додаток Belkin'a.

Стеження за процесом дозволяє вам переглянути скільки часу залишилося до приготування, щоб не вставати з ліжка завчасно, і так само бути в курсі про стан фільтра, щоб вчасно його замінити. Ви можете навіть віддалено налаштувати розклад заварювання кави через телефон незалежно від місця розташування. Воістину епоха технічної ліні насувається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: До уваги власників землі та землекористувачів!

Технологія автоматизації будинку вже давно не нова, але техніка, керована через Wi-Fi (часто звана "Інтернет речі") тільки починає прокрадатися на споживчий ринок у вигляді товарів на зразок смарт-лампочок. Дослідницька фірма Gather прикинула, що в 2015 році таким чином буде "пов'язано" 4.9 млрд. речей.

Втім, баги термостата Nest непогано демонструють, що з "розумними" предметами можна переборщити. Одна з причин, чому я думаю, що кавоварка, що працює на віддаленому управлінні, потрапила просто в точку - більшість любителів кави заявляють, що день без цього напою набагато більша загроза життю, ніж термостат, який відмовився включати в будинку тепло.
 


Я обома руками "за" таку машинку. Унаслідок на кожну руку: тому що це зробить простіше життя моїм близьким і друзям, які люблять каву; і тому що успіх цього апарата може підштовхнути Belkin'a до створення віддаленого заварника для чаю, наприклад.

Якщо технології зможуть створити робота-дворецького, який зможе приносити каву, замовлену по Wi-Fi, нам, можливо, більше ніколи не доведеться вилазити з ліжка.

Схожі матеріали:
👁 1283
Категорія: Актуально
Теги: телефон, кава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ