Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.06.2018

Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!


31 травня в ЗДО «Веселка» відбулася спортивна розвага «Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!»


Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!Охорона і зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінний фізичний розвиток є невід’ємною частиною освітньої роботи, зокрема літнього оздоровчого періоду.

Колектив ЗДО «Веселка» вважає, одним з найважливіших завдань в цій роботі – задовольнити природну потребу дітей в русі.

31 травня 2018 року в переддень Дня захисту дітей в закладі відбулася спортивна розвага «Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!», яку підготувала та провела інструктор з фізичної культури Хруль Юлія Валеріївна разом з музичними керівниками Радченко Н. М. та Бондаренко І. Б., а також з вихователями середніх груп Черненко А.В. та Сердюк Н.П. З побажанням зростати дужими та здоровими, частіше посміхатисяє, завітала весела Пеппі, роль якої виконала Похил М.Г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитсадочку, прощавай – здрастуй, школо! (ФОТО)

Під час розваги діти показали свою розвиненість, активність, загартованість, спритність, швидкість, сміливість, позитивний настрій, тобто своє фізичне здоров’я.

Завдяки проведенню таких спортивних свят та розваг на свіжому повітрі, комплексному використанню природних чинників – повітря, сонця і води наші дошкільнята зростуть дужими, фізично розвиненими, бадьорими та активними.



Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!


Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!     Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!


Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!


Хай веселка в небі сяє – швидкості та спритності нас навчає!
 

Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 973
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка, ЗДО «Веселка»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ