Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.12.2020

Харківські студенти-айтішники стали фіналістами найпрестижнішого світового конкурсу з програмування


Студенти університету радіоелектронік увійшли до двадцятки кращих на Google Hash Code


Команда студентів Харківського національного університету радіоелектроніки взяли участь в престижному світовому конкурсі з програмування Google Hash Code, який в цьому році зібрав більше 100 000 учасників і 11000 команд з усього світу.

Як повідомляють на сайті ХНУРЕ, в ході відбіркового етапу студенти увійшли в 40 найкращих команд, допущених до фіналу чемпіонату, за підсумками якого команда університету радіоелектроніки зайняла 18 позицію, випередивши більшість учасників фінального етапу.

«У цьому році у фінальному етапі учасникам необхідно було вирішити задачу автоматизації складальної лінії смартфонів. Створення смартфона - складний процес, який включає в себе збірку безлічі компонентів, включаючи екран, кілька камер, мікрофони, динаміки, блок обробки і блок зберігання. Щоб автоматизувати складання смартфона, необхідно використовувати роботизовані руки, які можуть переміщатися по робочій області збірки і виконувати всі необхідні завдання.

Рішення поставленої проблеми необхідно розробити за чотири години. Команда ХНУРЕ успішно впоралася із завданням, показавши високий результат і зайняла 18 місце серед усіх учасників», - повідомили в вузі.


Харківський національний університет радіоелектроніки

В ХНУРЕ 6 грудня 2020 року, о 10:00 год. пройде День відкритих дверей в онлайн режимі

Незважаючи на карантин, у вузі познайомлять майбутніх абітурієнтів з можливостями отримання освіти в університеті радіоелектроніки.

Харківський національний університет радіоелектроніки проведе День відкритих дверей в онлайн режимі, в ході якого школярі отримають можливість познайомитися з перспективами навчання в ХНУРЕ і правилами вступу в 2021 році.

Схожі матеріали:
👁 373
Категорія: Прес-реліз
Теги: Студенти університету, ХНУРЕ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ