Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.12.2013

«Хюндай» застряг у перших снігах


Пасажири Інтерсіті+ промерзли більше 2 годин у зламаному потязі


«Хюндай» застряг у перших снігах

Корейський потяг Hyundai, який прославився надто частими поломками іще минулої зими, знову не витримав перших холодів.

Пасажири Інтерсіті+ промерзли більше 2 годин у зламаному потязі.

Перший сніг зупинив поїзд Hyundai на Харківщині під Лозовою. Так, у вівторок, 10 грудня, пасажири потягу повідомили, що поїзд «Інтерсіті+» сполученням Київ-Донецьк більше двох годин простояв під Лозовою, пише Комсомольська правда в Україні.

Зокрема, у Донецьк поїзд прибув із запізненням близько 3 годин 38 хвилин. Попередньо, залізничники пояснили причину зупинки поїзда пошкодженням трьох струмоприймачів. «За попередніми даними причинами пошкодження струмоприймачів став обрив зворотного фіксатора на опорі контактної мережі № 103, що призвело до виходу елементів контактної підвіски в габарит рухомого складу», - повідомили в «Укрзалізниці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні День прав людини

Обставини інциденту з'ясовуються, створена комісія з розслідування даного випадку.

Нагадаємо, корейські Hyundai не витримали випробування погодними умовами іще минулого року. Пасажири потягів «Інтерсіті+» на повну відчули на собі весь «комфорт» від подорожей на на сучасних електропоїздах.

Схожі матеріали:
👁 1213
Категорія: Актуально
Теги: Інтерсіті+, пасажири, Потяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ