Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.06.2019

Хочете придбати квартиру?


Новобудови або вторинний ринок: що краще?


Власне житло більшість жителів Києва купують раз в житті, тому дуже важливо вирішити для себе принципове питання: шукати квартиру на вторинному ринку або в новобудові? У кожного варіанту є свої переваги. Також є декілька можливостей вирішити житлове питання. Купити квартиру від забудовника в Києві — це одне з них, і ми Вам пропонуємо ЖК Чайка смарт квартири, отже, кожен покупець зможе відшукати для себе відповідний варіант квартири.

Наразі житловий комплекс "Чайка" - це 33 зданих в експлуатацію будинки.

Купити квартиру в новобудові "Чайка" варто хоч би з тієї причини, що територія житлового комплексу "Чайка" площею 39 га прикрашена власним парком 15 га, який налічує понад 10 000 різноманітних рослин.


Хочете придбати квартиру?
 

На сьогодні житловий комплекс "Чайка" пропонує квартири різного метражу. Компанія намагається зробити покупку квартири в Києві максимально доступною для покупців, тому має демократичну вартість житла.

Новобудови або вторинний ринок: що краще?

Недороге житло під ваш ремонт

Більшість забудовників продають квартири у декілька етапів. Чим далі момент заселення, тим нижче ціни на житло, що будується. Купівля буде вигідна молодим батькам, які вже зараз зможуть придбати дитині власне житло, а доки вона росте, заробляти на оренді. Не будуть розчаровані і ті, хто сприймає нерухомість, як вкладення коштів.

Перевірені часом

Якщо чекати немає часу або хочеться відразу ж отримати свій куточок в житловому стані, придивіться до пропозицій на вторинному ринку. Власники квартир переїжджають в просторіше житло або, навпаки, хочуть жити в маленькій недорогій однокімнатній квартирці. Оголошень від нинішніх власників немало, так що ви напевно знайдете відповідне.

Величезний вибір варіантів

Новобудови можна зустріти не в кожному районі Києва, тож якщо ви бажає купити житло ближче до роботи або престижної школи, де вчаться діти, то можите не знайти відповідної нової квартири. Але квартири від власників можна відшукати скрізь, питання тільки стані житлоплощі та відсутності пасток (претендентів, яких продавці "забули" вказати, арешту, заборгованостей по квартплаті).

Більшість оголошень торкаються будинків, розташованих в спальних районах, але є і оригінальні пропозиції. Ви можете оселитися в житловому комплексі "Чайка" https://chayka.org.ua/apartments/1-room/, який розташований всього в 7 км від метро. 10 хвилин їзди на громадському транспорті й Ви вже на метро Житомирська.

Схожі матеріали:
👁 672
Категорія: Прес-реліз
Теги: квартири, новобудови, Київ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ