Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2020

Хворі COVID-19 ще до появи симптомів починають заражати інших


Хворі COVID - 19 люди можуть бути заразні для інших за 1-3 дні до виникнення у них симптомів захворювання


Люди, хворі коронавирусною інфекцією COVID-19, можуть заражати інших ще до виникнення у них перших симптомів інфікування. Про це свідчать дані нового дослідження, проведеного в США.

Як повідомляє Grebenka.com, американськими Центрами по контролю і профілактиці захворювань (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) встановлено: хворі COVID - 19 люди можуть бути заразні для інших за 1-3 дні до виникнення у них симптомів захворювання. Це підтверджується результатами аналізу даних 243 пацієнтів з коронавирусной інфекцією, що проходили лікування в Сінгапурі.


Хворі COVID-19 ще до появи симптомів починають заражати інших
 

Учені виділили 7 груп пацієнтів, з яких в 4 групах зараження походило від людини, що не мала симптомів хвороби. Вони проявлялися лише через декілька днів після того, як він устигав, сам того не знаючи, інфікувати інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Симптоми коронавіруса. Як зрозуміти, що виникла задишка говорить про COVID - 19?

На думку Роберта Редфілда, директора CDC, доля таких безсимптомних, але заразних хворих може складати до 25%.

Все це лишній разі підкреслює важливість соціального дистанціювання і ізоляції для боротьби з коронавірусом, відмічають наукові експерти.

Схожі матеріали:
👁 525
Категорія: Актуально
Теги: коронавірус




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ