Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.09.2016

Кіндер-сюрприз для дітвори


У Майорщинську спеціальну школу-інтернат завітала дружина народного депутата від ВО “Батьківщина” Руслана Дмитровича Богдана Ірина Миколаїв


Кіндер-сюрприз для дітвори20 вересня дітвора Майорщинської спеціальної школи-інтернату з радісними посмішками раз по раз виглядала на подвір’я закладу.

Діти чекали поважних гостей та ще й з подарунками. Адже вони пам’ятали, як отримали подарунки до Великодніх свят. І ось довгоочікувана зустріч.

У школу-інтерант знову завітали дружина народного депутата від ВО “Батьківщина” Руслана Дмитровича Богдана Ірина Миколаївна, депутат Полтавської обласної ради від ВО "Батьківщина” Андрій Вікторович Симонов, помічник народного депутата Василь Ігоревич Сагадук, керівник Гребінківської районної організації ВО “Батьківщина”, депутат районної ради Неля Володимирівна Бондаренко.

Люб’язно зустрічала гостей директор Майорщинської спеціальної школи-інтернату Надія Миколаївна Ричка. І цього разу гості приїхали з подарунками. Вони привезли такий необхідний для інтернату бойлер, а малеча отрмала книжки, фломастери, альбоми, солодощі та кіндер-сюрпризи.

Діти щиро дякували гостям і раділи подарункам. Ірина Миколаївна Богдан побажала школярикам здоров’я, мирного неба над головою та щоб все у них було добре. Радісні посмішки осяяли дитячі обличчя. Як зізналася нам Ірина Миколаївна, дитячі усмішки - це для неї найважливіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держфінінспекція в Полтавській області забезпечила відшкодування втрат на 43,6 млн. грн.

Гості оглянули виставку квітів та поробок з природного матеріалу, яку діти присвятили Дню визволення Гребінківщини і Майорщини від нацистських загарбників у далекому 1943 році, який відзначали 19 вересня. Як підкреслила директор Надія Миколаївна Ричка, всі повинні знати історію рідного краю, і вихованці школи-інтернату теж вивчають історію.

А. В. Симонов, І. М. Богдан, В. І. Сагадук цікавились у директора станом справ у інтернаті, проблемами, що потребують вирішення, необхідною допомогою та ділилися враженнями Приємно було чути, що гості високо оцінили умови, створені для дітей у цьому закладі керівництвом, педагогічним колективом та обслуговуючим персоналом інтернату та відзначили заклад, як один з найкращих такого профілю в області. Також вони пообіцяли, що допомога дітям буде постійною.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1058
Категорія: Актуально
Теги: Батьківщина, руслан богдан, Майорщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ