Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2020

KIOXIA представила п'яте покоління BiCS FLASH


Надалі KIOXIA планує застосовувати нову технологію п'ятого покоління


KIOXIA Europe GmbH, об'явила про завершення розробки п'ятого покоління тривимірної (3d) флеш-пам'яті BiCS FLASH з 112-слойною вертикальною структурою. KIOXIA планує почати постачання перших робочих зразків нового пристрою місткістю 512 гігабіт (64 гігабайти), створеного з використанням технології TLC (triple - level cell, три біти на комірку), в першому кварталі 2020 календарного року. Проте компанія заздалегідь попереджає, що до випуску характеристики можуть змінитися, оскільки не усі функції протестовані.
 

KIOXIA представила п'яте покоління BiCS FLASH


Надалі KIOXIA планує застосовувати нову технологію п'ятого покоління в облаштуваннях більшої місткості, на 1 терабіт (128 гігабайт) з використанням TLC і 1,33 терабіт з використанням QLC (quadruple - level cell, чотири біти на комірку).

За словами виробника, 112-слойна структура KIOXIA у поєднанні з просунутою схематикой дозволяє отримати приблизно на 20% і більш високу щільність ячейок в порівнянні з 96-слойною структурою попереднього покоління. Таким чином вдалося понизити вартість пам'яті в перерахунку на один біт і одночасно збільшити місткість вироблюваної пам'яті з розрахунку на одну кремнієву пластину. Крім того, швидкість роботи інтерфейсу зростає на 50% збільшується продуктивність під час програмування, скорочується затримка при читанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист від веб-загроз в контексті цільових атак

З моменту анонса прототипу 3d флеш-пам'яті в 2007 році, KIOXIA продовжує розвивати цю технологію і активно просуває BiCS FLASH. П'яте покоління було розроблене спільно з технологічним і виробничим партнером - Western Digital Corporation. Її виробництво буде організовано на фабриці KIOXIA в Йоккаіті і на нещодавно побудованому заводі в Кітакамі.

Схожі матеріали:
👁 665
Категорія: Технології
Теги: KIOXIA Europe GmbH, пам'ять, BiCS FLASH, флеш-пам'ять BiCS FLASH




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ