Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.06.2020

Кішка не дарма спить біля ваших ніг, 2 головні причини і секретна прикмета


Пухнасті комочки обожнюють рідний запах своїх господарів і відчувають його, навіть коли прийняти душ.


Пухнасті кішки для більшості стають не просто домашніми улюбленцями, але і повноправними членами сім'ї. Кішки з примхливим характером щодня дивують своїх господарів непередбачуваною поведінкою і дивними звичками.

Пухнасті комочки обожнюють рідний запах своїх господарів і відчувають його, навіть коли прийняти душ.


Прикмети про кішок
 

Прикмети про кішок:

  • Поведінку кішок іноді дуже складно пояснити, незважаючи на те, що вони живуть поруч з людиною давно. Ці милі, але дивні і загадкові істоти вимагають індивідуального підходу до себе.

  • Існує 2 причини, з допомогою яких можна пояснити таку звичку домашнього улюбленця:

  • Перша причина - часто господарі пухнастих улюбленців задають питання ветеринарам про те, чому їх ніжні істоти люблять спати в ногах. На це вони завжди отримують цілком логічна відповідь.

  • Кішки дуже теплолюбні і тому фахівці вважають, що вони прагнуть знайти для себе більш затишне і комфортне місце. Ноги власника самий оптимальний варіант.

  • У зимові холоди кішка може вдатися до обігрівача або батареї, щоб зігрітися, але ноги улюбленого власника і м'яка постіль набагато приємніше.

  • Друга причина - завдяки тонкій чутливості, кішки володіють незвичайними здібностями.
Цікаво!

Вважається, що кішка вміє відчувати накопичену негативну енергію не тільки свого господаря, але і будинку, в якому живе.

Біоенергетики кажуть, що негативна енергія накопичується в ногах, тому кішка, допомагаючи коханому власнику, намагається лягати в ногах.

Пухнастий улюбленець може трохи полежати в ногах і негативна енергія буде нейтралізована. Не варто боятися, що це може позначитися на самій тварині — вони всього лише вбирають все негативне, але самі не страждають від цього.

Також фахівці помітили, що найбільше негативу накопичується в області тазу. Після спілкування з пухнастими улюбленцями зникає головний біль, піднімається настрій і легкі симптоми інших захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо кішка дряпає м’які меблі?

Прикмета

У давні часи вважалося, що спати людині разом з кішкою в одній постелі не можна, так як це може негативно позначитися на долі людини і здоров'я в цілому.

Зараз люди по-іншому мислять і не звертають увагу на дивні забобони. Власники впевнені, що їх пухнасті улюбленці вибирають область ніг, лише тому, що в господаря вони відчувають лідера і захисника.

Схожі матеріали:
👁 707
Категорія: Актуально
Теги: кішка, спати з кішкою, пухнастий улюбленець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ