Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.08.2019

Клінкерна плитка та її ключові особливості


Що таке клінкерна плитка?


Що таке клінкерна плитка?

Це популярний вид будівельного матеріалу, який відрізняється привабливим зовнішнім виглядом, непоганими якісними характеристиками. Клінкер виготовляється з кераміки, яка піддається випаленню один раз. Для цього використовуються спеціальні види глини, в які додаються флюси і фарбувальні речовини. Щоб надати плитці відповідної форми застосовується метод пресування або екструзії.

Екструдована плитка більш затребувана. Для випалення використовується тунельний друк. Температура там перевищує тисячу градусів, що дозволяє забезпечити повне запікання. Плитка стає міцною, стійкою до різноманітних дій і гладкою. За допомогою технології екструзії плитка може отримувати складні форми.


Що таке клінкерна плитка?
 

Плюси клінкеру

Зараз дуже затребувана плитка в Києві. Із-за значного набору переваг багато хто вибирає саме клінкерну плитку. Вона використовується упродовж багатьох років в різних будівельних сферах. Спочатку її застосовували для будівництва будинків, мощення будинків. Зараз сфера експлуатації розширилася.

Серед головних переваг можна відмітити стійкість до стирання, що забезпечує довговічність експлуатації практично у будь-яких умовах. Стійка вона і відносно бактерій, світла. Має високу міцність, здатна витримувати значні навантаження. Ультрафіолетове випромінювання не чинить на неї негативної дії, як і багато хімічних речовин. Може плитка поглинати воду, що в деяких випадках корисно. Плюсом вважається просте очищення.

Нескладно буде доглядати за поверхнею, викладеною з клінкеру, у своєму домі.

Працювати з плиткою досить просто, тому що вона відрізняється гладкістю і елементарністю в укладанні. Завдяки усьому цьому вона активно використовується для створення фасадів будинків і так далі

Вибір і купівля

Пропонується непоганий асортимент плитки, яка відрізняється розмірами, колірною палітрою і так далі. Виділяється декілька основних груп тонів, серед яких світлий, темний, жовтий і під натуральну цеглину. Можна під конкретні потреби вибрати оптимальний тон.

Щоб підібрати оптимальну фактуру, бажано вивчити плитку уважно. Вона може мати шорстку, гладку поверхню. Є різновид із спеціальними блискучими добавками. Складніша фактура коштуватиме дорожче.

Вибір затерки дуже важливий, щоб різні частини будинку не сильно контрастували між собою. Правильно підібрана та затірка, яка дозволяє зробити стіну однотонною.

Щоб купити клінкерну плитку високої якості, необхідно звернутися в перевірене місце тут. Спеціалізований інтернет-магазин пропонує непоганий асортимент, чесні ціни, професійну допомогу у виборі і інші важливі переваги.

Схожі матеріали:
👁 787
Категорія: Прес-реліз
Теги: будівельний матеріал, Клінкерна плитка, плитка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ