Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.02.2016

Колегія відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації


12 лютого відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації


Колегія відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації12 лютого 2016 року відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, на якому було розглянуто питання:

- Система внутрішкільного контролю і керівництва у Короваївській і Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Діяльність адміністрації Гребінківської гімназії, ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 міста, Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Роль адміністрації навчального закладу у підвищенні фахового рівня педагогічних працівників протягом міжатестаційного періоду (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Березівська ЗОШ І-ІІ ст.).

Члени колегії та всі учасники зібрання заслухали виступи керівників ЗНЗ: Кривенченка М.Ф., Лисенка М.А., Кохно Л.С., Отченка О.П., Лисенка О.М., Кулікової Т.В., Трипуза О.О., які презентували діяльність закладу з визначеного напрямку.

В обговоренні виступили:

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Зінченко В.А. Вона ознайомила присутніх із довідкою про результати перевірки стану ведення шкільної документації у навчальних закладах району, що проводилась відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА від 23.12.2015 року № 119.

Завідуюча районним методичним кабінетом Джеріхова А.І., яка проаналізувала діяльність загальноосвітніх навчальних закладів щодо впровадження інноваційних технологій та передового педагогічного досвіду, ознайомила з результатами участі школярів району в олімпіадах, конкурсах, змаганнях, які є вагомим показником діяльності педагогів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська ЗОШ: Тематичний огляд подій - "рік англійської мови в Україні"

Методист райметодкабінету Дикий В.Г. здійснив аналіз контролю за діяльністю педпрацівників з боку адміністрації школи, зокрема тих, що підлягають черговій атестації, а також участі вчителів у конкурсах фахової майстерності протягом останніх 5 років.

Підсумки колегії підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Бігун Н.О.
 














 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1167
Категорія: Шкільний екран
Теги: освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ