Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.06.2016

Колоритне українське свято - День села!!! (ФОТО)


Овсюки на Гребінківщині відсвяткували День села


День села. ОвсюкиСаме в с Овсюки Гребінківького району Полтавської області 18 червня вирушила на гостину мистецька родина Гребінчиного краю аби привітати земляків з цим святом!

Сила-силенна друзів, гостей з інших районів Полтавщини і не тільки...

З Днем народження, земляки!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «битві» за 151-й округ візьме участь комуніст (повний список кандидатів)

Нехай процвітає ваше село, лунає українська пісня в кожному дворі, хату прикрашає барвистий вишитий рушник, а дітки ростуть усміхненими в любові та мирі!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Українська, кухня на святі села... Мабуть це сама смачніша частина заходу для дорослих і для малих! Овсюківці пригощали гостей кашею та ухою, тарасовські господині дивували випічкою, найкрутіші налиснички та вареники з капустою приготували гребінківські хазяєчки, ульяновські крученики так і просилися до рота! А слободо-петрівські знані кухарки пригощали пиріжечками...

Вишуканими були домашні міцні напої .(Тут усі виявилися просто неперевершеними!) Так, справді - дуже колоритне святкування вийшло! Щира дяка жіночим невтомним рукам! Дбаєте про збереження українських смачних традицій! Тож, коли їдете на свято села ПРОСТО легенько поснідайте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1953
Категорія: Актуально
Теги: день села, Овсюки, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ