Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2019

Комплекти і набори для новонароджених


Будь-який комплект для малюка має бути не лише стильним, але і функціональним


Народження дитини в сім'ї - подія хвилююча і трепетна, для кожної пари. До моменту виписки з пологового будинку купується безліч речей для майбутньої дитини. Це і ліжечко, і коляска, перші іграшки. Але, найголовніше - одяг для немовлят. Найперші речі, які ви надінете на свою крихітку, запам'ятаються на все життя. Важливо, щоб вони залишили лише найприємніше враження і теплі спогади, зафіксовані на фотографіях.

Інтернет-магазин "Цветные сны" https://c-dreams.com.ua/ пропонує купити комплекти для новонароджених - найперші речі вашого чада. В них буде зручно і комфортно, незалежно від погоди.


Комплекти і набори для новонароджених


Будь-який комплект для малюка має бути не лише стильним, але і функціональним. Речі в комплекті, які можна придбати в  інтернет-магазині "Цветные сны" мають відмінну якість і практичність.

У повсякденному житті вони стануть незамінні, адже можна одягнути дитину і піти на прогулянку або прийом до лікаря. Перший комплект для дитинчати підбирається виходячи з пори року. Для літа, наприклад, це легкі і "дихаючі" моделі з бавовняної тканини. Для зими ж краще вибирати теплі, велюрові або напівшерстяні моделі

У інтернет-магазині "Цветные сны" ви самостійно можете підібрати необхідну конфігурацію костюмчика.

Вибір матеріалу

Якщо Ви вирішили придбати декілька комплектів одягу для свого малюка, то варто в першу чергу звернути увагу на якість виробу. Матеріал є найголовнішою складовою усього гардеробу. Фахівці рекомендують купувати одяг з трикотажу.

Цей матеріал не викликає алергії, приємний до тіла і має не таку сильну забарвлену тканину. Шви в речах мають бути рівні, щоб не натерли ніжну шкіру новонародженого. Дрібнички мають бути із зручним кроєм, щоб мами швидко і без особливих проблем змогли швидко переодягнути дитя.

Важливо підбирати одяг для дитини за віком і по росту. Маркування на речах містить відомості про ріст і вік, для яких вони призначені. У малюків трьох-шести місяців середнім ростом вважається - від 60 до 68 см, шести - дев'ятимісячних - від 68 до 74 см, дев'яти - дванадцяти місяців - від 74 до 80 см

Натуральні матеріали комплектів для новонароджених, доступна ціна і багатий асортимент - усе це є в магазині "Цветные сны". Кожен виріб, ця якість і практичність.

Схожі матеріали:
👁 698
Категорія: Прес-реліз
Теги: трикотаж, Костюмчик, набори, комплекти, новонароджений




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ