Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2017

Конференція Радикальної партії Олега Ляшка в Гребінці


На засіданні одноголосно підтримали кандидатів на посаду голови та депутатів ОТГ


Конференція Радикальної партії Олег ЛяшкоСьогодні в м. Гребінка Полтавської області відбулася конференція Радикальної партії Олега Ляшка.

На засіданні за участю народного депутата України Ігоря Мосійчука члени партії одноголосно підтримали кандидатів на посаду голови та депутатів об'єднаної територіальної громади, вибори яких відбудуться 29 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно! Залізниця!

Кандидатом на міського голову ОТГ є добрий господарник Колісніченко Віталій Іванович, уродженець с. Слобода-Петрівка (яка нині входить до згуртованої громади), воїн-інтернаціоналіст, менеджер за освітою, аграрій і дійсний міський голова.

26 кандидатів в депутати на всіх округах, готових відстоювати інтереси громади і працювати на її благо, сподіваються на свідому підтримку громади Гребінки.

Вже зараз кандидати, серед яких є лікарі, підприємці, юристи, державні службовці, мають чіткий план розбудови інфраструктури й економічного розвитку місцевості.

Вибори ОТГ мають відкрити можливості для реальної роботи ініціативних і професійних людей, що прагнуть змінити життя в Україні на краще, і знають, що починати треба зі свого краю.

Ігор Мосійчук:
"Разом із моїми помічниками подарували постільну білизну Гребінківському дитячому садочку "Веселка" та прінтер школі Слобода-Петрівки Гребінківського району. Як можемо, але підтримаємо дошкільні і шкільні заклади, що потерпають від нестачі фінансування.

У планах ремонт групи в садочку "Веселка", заміна вікон і даху у Слободо-Петрівській школі, кошти на що було буквально "вибито" з державного бюджету Радикальною партією Олега Ляшка. Досить дітлахам мерзнути на уроках. Діти повинні вчитись в нормальних умовах.
І словом, і ділом!"

Конференція Радикальної партії Олега Ляшка
 

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Конференція Радикальної партії Олег Ляшко

 

Конференція Радикальної партії Олег Ляшко

 

Конференція Радикальної партії Олега Ляшка


Конференція Радикальної партії Олега Ляшка


Конференція Радикальної партії Олега Ляшка


Конференція Радикальної партії Олега Ляшка


Конференція Радикальної партії Олега Ляшка



Схожі матеріали:
👁 1357
Категорія: Актуально
Теги: Олег Ляшко, Радикальна партія, Гребінка, конференція




Всього коментарів: 1

0
1 Валерий Савчук   (27.09.2017)
наші чиновники, як сказав Зеленський із 95 кварталу " ГЕРОЇНЯ ІЗ НІМЕЦЬКОГО ДОРОСЛОГО КІНО" міняють партії

Потрібно як зробили Австрійці після війни" ХТО БУВ ПРИ ВЛАДІ В ЧАСИ ГІТЛЕРІВСЬКОЇ НІМЕЧЧИНИ-НЕЗАЛЕЖНО ЧИ ЦЕ ДИРЕКТОР ШКОЛИ ЧИ КЕРІВНИК МІСТА- ВІДСТОРОНЮЄТЬСЯ ВІД ВЛАДИ ЯК МІНІМУМ НА 10 РОКІВ" і думаєте стало гірше? - НІ,у них ВВП більше 40 000 євро на людину, а у нас як тільки балатується-БОМЖ, а через рік на посаді - МІЛЬЙОНЕР

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ