Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2019

Консоль Sony PlayStation 4 і її особливості


Технічні особливості PlayStation 4


Придбання PlayStation 4 або PS4 - справжнє свято для гравця, як новачка, так і професіонала. Все тому, що ця ігрова консоль відрізняється потужною відеокартою, великою кількістю внутрішньої пам'яті (1 Гб) і підтримує DirectX11. Зараз PlayStation 4 купити можна за досить привабливою вартістю, а особливості консолі точно не розчарують геймера.

Переваги PS4

Оснащення ігрової консолі новим BluRay - приводом дозволяє їй працювати з дисками, що містять велику кількість інформації у високій якості. Завдяки цьому кожен, хто захоче купити PlayStation 4, зможе оцінити нові розробки виробників ігор і повністю розчинитися у віртуальному світі. Графіка ігрової продукції при підключенні до PlayStation 4 є настільки реалістичною, що ігровий світ можна сплутати з сьогоденням. Купити консоль можна в інтернет-магазині Lucky Buyer за посиланням https://lucky-buyer.com.ua/g26536318-igrovye-pristavki


Консоль Sony PlayStation 4 і її особливості
 

Корисні функції і переваги PS4 полягають в:
  • можливості підключення до приставки смартфону, що корисно у разі виходу з ладу телевізора або відсутності доступу до нього;

  • кількості користувачів консолі, яке неухильно росте. Завдяки цьому знайти опонента для гри дуже просто. Також в Мережі можна знайти велику кількість співтовариств і форумів і поспілкуватися з власниками PS4, упізнавши у них секрети проходження ігор і інші цікаві факти;

  • можливості грати, не встановлюючи додаткові патчі або налаштування, як це часто буває з попередніми версіями приставки.
Замовити приставку Sony PlayStation 4 означає позбавитися від необхідності самостійно відвідувати торгові точки, спілкуватися з продавцями і витрачати час. Усі ігрові консолі перед відправкою адресатові ретельно перевіряються.

Технічні особливості PlayStation 4

Однією з головних технічних особливостей ігрової консолі є зручний геймпад, який не стомлює руки і не викликає дискомфорту навіть під час тривалого проходження гри. Варто відмітити і те, що ігри на PS4 можна придбати у будь-який слушний час, зробивши замовлення в Інтернеті або відвідавши спеціалізований магазин. Це означає, що у геймера не буде часу занудьгувати.

Які на PS4 ціни в Україні

Замовити ps4 в Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Львів і в інші міста України можна на сайті спеціалізованого інтернет-магазину Lucky Buyer , ознайомившись з асортиментами його каталогу, що пропонує велику кількість додаткових аксесуарів до ігрових консолей.

Також в каталозі на Lucky Buyer можна вибрати ігри, які не залишать байдужим жодного прихильника консолі, який хоче PS4 купити недорого і отримати гарантію високої якості.

Схожі матеріали:
👁 1022
Категорія: Прес-реліз
Теги: PS4, консоль, PlayStation 4, придбати, купити




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ