Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.10.2017

Консультант суду (по роботі з персоналом) Гребінківського районного суду розповіла про свій робочий день


Завдання сьогодні були великими за обсягом, тому робочий день швидко сплинув


Консультант Гребінківського суду (по роботі з персоналом) Світлана ЄлісєєваКолектив Гребінківського районного суду Полтавської області з 28 серпня 2017 року прагне, щоб робота суду була зрозуміла для пересічного громадянина.

З цією метою було розпочато захід «Робочий день працівника суду», в рамках якого кожен працівник суду інформує про проведену ним роботу за певний день.

Консультант суду (по роботі з персоналом) Світлана Єлісєєва, Гребінківського районного суду розповіла про свій робочий день:


"Перш за все хочу трішки розповісти вам чим же займається консультант суду (по роботі з персоналом).

Правильне складання й оформлення документів у відповідності з новими нормативами – найважливіший обов’язок працівників кадрових служб.

Кадрове діловодство визначається як діяльність, що охоплює питання документування та організації роботи з документами стосовно особового складу суду з питань проходження державної служби, приймання, переведення, звільнення, надання відпусток, обліку працівників тощо.
На перший погляд удавана простота ведення кадрової документації на практиці викликає безліч запитань, пов’язаних із правильним оформленням.

Правильна організація кадрового діловодства має велике значення. Саме у кадрових службах громадяни укладають трудовий договір, ознайомлюються з правилами внутрішнього трудового розпорядку, умовами праці, відпочинку, перспективами професійного зростання. Кадрова служба є дзеркалом установи, і від того, як у ній організоване документаційне забезпечення управління, складається враження про установу в цілому.

Для того, щоб правильно і вчасно прийняти рішення з будь-якого питання керівнику апарату необхідно володіти достовірною інформацією про стан особового складу та рух кадрів.

Безпосередньо організація обліку кадрів покладається на працівника кадрової служби, який має забезпечувати подання достовірних відомостей.

Так, сьогоднішній робочий день консультанта суду (по роботі з персоналом) почався з участі у нараді, яку проводила керівник апарату Людмила Чуткова. На порядок денний наради було винесено обговорення питання створення нового робочого місця в суді.

З метою гармонізації відносин судової влади та суспільства, пропаганди ідей правосуддя, забезпечення зростання рівня довіри до судової влади, об’єктивного висвітлення діяльності Гребінківського районного суду Полтавської області в засобах масової інформації та через веб-ресурси було вирішено внести подання голові суду щодо внесення змін до штатного розпису суду, а саме, введення посади прес-секретаря суду, який буде забезпечувати максимально прозорий доступ суспільства до інформації про діяльність Гребінківського районного суду Полтавської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар судових засідань Гребінківського суду розповіла про свій робочий день

З цією метою було підготовано проекти змін до штатного розпису суду, проекти наказів, проект структури суду, подання на затвердження тощо та подано відповідні проекти документів на підпис голові суду.

Також мною було опрацьовано відповідні документи для формування табелю обліку використання робочого часу (копії наказів щодо надання працівникам чергових відпусток, оформлено листки непрацездатності, документи до відряджень тощо), складено кілька проектів наказів з особового складу та подано на підпис керівнику апарату, підготовлено кілька відповідей на поточні контролі, які надійшли до виконання з ТУ ДСА України в Полтавській області з питань роботи з кадрами.

Ось так, за складанням та оформленням різних документів і минув робочий день консультанта суду (по роботі з персоналом). Завдання сьогодні були великими за обсягом, тому робочий день швидко сплинув".

Консультант суду (по роботі з персоналом) Світлана Єлісєєва


Схожі матеріали:
👁 1000
Категорія: Актуально
Теги: Світлана Єлісєєва, Суд, Гребінка, Робочий день




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ