Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2017

"Корисні поради" - Гребінківський районний суд Полтавської області захистив права споживача


Будьте уважні та обережні, завжди читайте документи, які власноруч підписуєте


"Корисні поради" - Гребінківський районний суд Полтавської області захистив права споживачаПродовжуючи проект "Корисні поради", радимо Вам ознайомитися з рішенням Гребінківського районного суду Полтавської області у справі про захист прав споживача та стягнення грошових коштів, що набрало законної сили.

Витяг з рішення: "Аналізуючи статтю 3 Договору фінансового лізингу, суд приходить до висновку про те, що його умови є несправедливими, порушують принцип добросовісності та призводять до істотного дисбалансу договірних прав та обовязків на шкоду позивачу з огляду на те, що у ньому обмежені права лізингоодержувача, як споживача у разі неналежного виконання ним обовязків, передбачених договором та звужені обовязки лізингодавця за невиконання або неналежне виконання обовязків щодо передачі предмета лізингу. Окрім того, з огляду на вимоги ст. 2 ЗУ «Про фінансовий лізинг», ст. 799, 806 ЦК України, у разі недодержання нотаріальної форми договору лізингу, в розумінні ст. 220 ЦК України, такий договір вважається нікчемним".

Наголошуємо, будьте уважні та обережні, завжди читайте документи, які власноруч підписуєте, ніколи не довіряйте малознайомим людям.

Гребінківський районний суд


Схожі матеріали:
👁 1039
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Суд, Гребінка, корисні поради




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ