Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.05.2019

Кредит пенсіонеру онлайн


Кредит пенсіонерам


Будь-який громадянин України може розраховувати на отримання кредиту. Те ж саме стосується осіб старше 60 років. Потрібно тільки знати - де взяти кредит пенсіонеру і які є умови для його отримання, а допоможе вам в цьому Groshi24 інформаційний портал про фінанси в Україні. Також тут можна дізнатись де взяти кредит без процентів.

В Україні кредити пенсіонерам на картку або готівкою надають різні фінустанови:
  • банки;
  • мікрофінансові онлайн-організації;
  • офлайн точки експрес-кредитів.

де взяти кредит без процентів
 

У багатьох європейських країнах для пенсіонерів діють спеціальні умови кредитування і знижені процентні ставки на послугу. Якщо говорити про Україну, то у нас все навпаки. Банки не готові йти на поступки особам старше 60. Отримати кредит пенсіонерам на пільгових умовах не так вже й просто.

В першу чергу, тому що банк орієнтований на:
  • платоспроможність позичальника;
  • наявність трудової діяльності;
  • розмір доходів.
Як правило, з усіх перелічених пунктів пенсіонер програє. Крім того, у цій категорії населення часто спостерігаються проблеми зі здоров'ям. А для банкірів це зайвий ризик і причина відмови пенсіонерам.

І все ж є в Україні банки, які видають кредит пенсіонерам, пропонують гнучкі умови й спрощені програми кредитування. Але умови отримання кредиту для працюючих і непрацюючих пенсіонерів часто відрізняються. Так, непрацюючий пенсіонер навряд чи отримає велику грошову суму. У той час як банк може видати навіть іпотечний кредит пенсіонерам, які працюють офіційно і отримують зарплату вище середньої. Але рідко коли велика позика пенсіонер може взяти без поручителів або без заставного майна.

З огляду на те, що розмір мінімальної пенсії в Україні з 1 січня 2019 становить 1669 грн, то нерцюючому пенсіонерові дуже складно отримати кредит на суму вище декількох тисяч гривень. Цього не допустить банківський ризик-менеджмент.

Кредит пенсіонерам: банки

Деякі банки в Україні надають кредити для пенсіонерів не спеціальних умовах. Наприклад, Ощадбанк пропонує військовим пенсіонерам оформити ексклюзивну кредитну карту "Арсенал" з сумою до 5 тис. грн. Пенсіонерам у віці до 75 років можна оформити кредит в Ideabank з сумою позики до 20 тис. грн на термін до 4 років. "Кредит для пенсіонерів" пропонує і ПУМБ. Там розмір кредиту може бути вище — до 50 тис. грн на термін до трьох років під 2,99% в місяць. Інші банки також пропонують кредитки для осіб від 55 років на різних умовах.

І хоча банки стверджують, що і вони видають кредити пенсіонерам, на ділі безробітні особи старше 60 років часто отримують там відмови.

Схожі матеріали:
👁 872
Категорія: Прес-реліз
Теги: Кредит пенсіонерам, кредит, проценти, банк, пенсіонри




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ