Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.11.2016

Кременчужани звернулися до Кабміну щодо повернення старого розкладу потяга “Кременчук-Київ”


Новий розклад руху потягу “Кременчук-Київ”, за яким поїзд їде через Сумську область, не задовольняє тих, хто користується залізницею


Кременчужани звернулися до Кабміну щодо повернення старого розкладу потяга “Кременчук-Київ”Жителів Кременчука не влаштовує новий розклад потяга “Кременчук-Київ”, на якому тепер доведеться їхати до столиці протягом 9 годин. Про це сказано у відповідній петиції на сайті Кабінету Міністрів України.

“Вважаємо, що витрата 9 годин часу, аби дістатися столиці при відстані між містами в 330 км, є верхом несправедливості”, — зазначає автор петиції.

У документі — прохання повернути колишній 5-годинний графік руху потягу “Кременчук-Київ”, який був зручний для пасажирів.

Новий розклад руху потягу “Кременчук-Київ”, за яким поїзд їде через Сумську область, не задовольняє тих, хто користується залізницею, сказано у петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щороку на Полтавщині буде з'являтися 350 гектарів нових лісів

Автор просить не ускладнювати життя жителів Кременчука, які їдуть до столиці за справами чи на навчання.

На сьогодні петицію підписало 66 осіб з 25 тисяч необхідних.

Нагадаємо, з 4 листопада поїзд “Кременчук-Київ” перебуває у дорозі 9 годин 16 хвилин, замість 5 годині 13 хвилин, як раніше, адже їде також через Ромни, Бахмач, Ніжин.

Схожі матеріали:
👁 1220
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, Потяг, Київ, Кременчук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ