Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2013

Крюківський поїзд успішно пройшов випробування.


Глава уряду Микола Азаров запевнив, що країна буде використовувати виключно вітчизняні потяги


Крюківський поїзд успішно пройшов випробування

У випробувальному центрі Українського науково-дослідного інституту вагонобудування (Кременчук) завершився комплекс перевірки нової моделі електропоїзди ЕКр1, виготовленого на Крюківському вагонобудівному заводі (КВБЗ).

Як повідомив старший науковий інституту Володимир Ільчишин, цей рухомий склад призначений для міжрегіонального сполучення зі швидкістю 160 км/год, передає Агентство транспортних новин. Він може використовувати напругу 3 кВ постійного струму, так і 25 кВ змінного струму частотою 50 Гц.

- У загальній складності було виконано 38 видів випробувань параметрів електропоїзди за участю його розробників з УкрНДІВ, КВБЗ, фірм «Medcom», «Knorr-Bremse», ТОВ «Іжевський радіозавод». Зокрема, поїзд був перевірений на зіткнення, вписування в габарит і криві малого радіуса.

Були визначені показники освітленості у вагонах і кабіні машиніста, перевірена водонепроникність кузова, гальмові й ходові характеристики, виявлено рівень шуму, показники вібрації і плавності ходу, - уточнив Володимир Ільчишин. За його словами, за період науково-експериментальних досліджень пробіг електропоїзди склав 25 000 кілометрів. При цьому, невідповідностей його конструкції вимогам держстандартів на безпеку руху не виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінка і Лубни з'явилися на Яндекс. Картах

За результатами приймальних випробувань дослідних поїздок міжвідомча комісія прийняла рішення надати право Крюківському вагонобудівному заводу на виробництво 10 двосистемних електропоїздів ЕКр1.

Нагадаємо, що глава уряду Микола Азаров запевнив, що країна буде використовувати виключно вітчизняні потяги.

Схожі матеріали:
👁 1035
Категорія: Актуально
Теги: Крюківський вагонобудівний завод, КВБЗ, Полтавщина, Потяг, Микола Азаров




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ