Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.01.2019

Кулажинці школа: Новорічна казка в гості завітала (ФОТО)


Новорічне дійство вразило гостей чудовими костюмами, яскравими танцями, цікавими конкурсами та веселими піснями


Кулажинці школа: Новорічна казка в гості завіталаНовий рік – час, коли і малятам, і дорослим хочеться казки та подарунків, коли в кожнісінькій сніжинці бачиш неймовірні старання матінки Природи зробити зимову пору по-особливому казковою та чарівною. 28 грудня в Кулажинську школу також завітала казка, котра принесла з собою гору подарунків, прекрасний настрій та масу позитивних емоцій.

Новорічне дійство вразило гостей чудовими костюмами, яскравими танцями, цікавими конкурсами та веселими піснями. На свято завітали лісові звірята, гномики, Снігова королева з малесенькими сніжиночками-помічницями, казкові тролі, східні красуні, сестриці-бджілки і навіть герої казки про Вінні Пуха. А ведучі-клоунеси розважали всіх присутніх жартами.

Кругом ялинки-красуні діти весело танцювали, співали новорічних пісень та водили святкові хороводи. Дід Мороз зі Снігурочкою-онучкою навіть допомагали дітлахам віднайти мішок з подарунками, який тролі поцупили. Врешті-решт перемогло добро і всі школярі отримали солодощі від дідуся Мороза.

Завдяки фінансовій підтримці наших постійних спонсорів Дяченка М.М., Терещенка В.В., Гавриленка А.І. та Бондаренка М.І. всі діти, від найменшого до старшокласника, отримали солодкі подарунки та призи за свої старання, гарно підготовані святкові костюми та чудову акторську майстерність. Крім того дирекція школи нагородила найкращих учнів, переможців районних олімпіад та конкурсів, грошовими преміями та солодощами за старанність дітей та їхній вагомий внесок у розвиток школи, батьки призерів отримали подяки від дирекції школи за сумлінне виховання підростаючого покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Фантазія, що не має меж (ФОТО)

Також журі новорічного ранку відзначило найкращих акторів, діток, котрі чудово зіграли свою роль та проявили акторську майстерність на всі сто відсотків.

 

Кулажинці школа: Новорічна казка в гості завітала

 

Кулажинці школа: Новорічна казка в гості завітала

 

Кулажинці школа: Новорічна казка в гості завітала

 

Кулажинці школа: Новорічна казка в гості завітала


Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 820
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, дійство, Новий рік, школа, Дід мороз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ