Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.04.2017

Кулажинська школа: Двомісячник чистоти, благоустрою та озеленення


Старшокласники розмістили декілька агітаційних плакатів з проханням до жителів зберегти чистоту села


Кулажинська школа: Двомісячник чистоти, благоустрою та озелененняПрийшла весна.  Весна - це не тільки період пробудження природи, але і час "генерального прибирання" території школи, адже після зими зібралося багато опалого листя. Технічний персонал, учні під керівництвом адміністрації та класних керівників активно наводять лад і чистоту на пришкільній території.

Волонтерський загін Кулажинської школи не обминув увагою і подвір’я стареньких одиноких людей, діти з радістю допомогли самотнім пенсіонерам прибрати двір чи сад від опалого листя та сухої трави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Рух заради здоров'я

Також була організована акція «Зроби своє село чистим!».

Старшокласники розмістили декілька агітаційних плакатів з проханням до жителів зберегти чистоту села та підтримати двомісячник.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 


Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1051
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, Гребінківщина, школа, озеленення, благоустрій, шкільний екран, чистота




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ