Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.01.2019

Кулажинська школа: Фантазія, що не має меж (ФОТО)


Конкурс було організовано з метою прищеплення учням шанобливого ставлення до традицій і звичаїв українського народу


Кулажинська школа: Фантазія, що не має межНещодавно в Кулажинській школі відбувся конкурс-виставка новорічних композицій, букетів, ялинок, виготовлених власноруч.

Конкурс було організовано з метою прищеплення учням шанобливого ставлення до традицій і звичаїв українського народу, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно-прикладного мистецтва, здійснення екологічного виховання учнів.

Всього для участі у виставці було подано близька 30 учнівських робіт. Творчі роботи, що взяли участь у виставці, виготовлені у різноманітних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: плетіння, різьблення, декорування дощиком та нитками тощо. Також порадували око ялиночки, виконані в техніці оригамі.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Короваївська школа: Святкування Нового року

Глядачі у захваті були від того, які альтернативні новорічні композиції можна виготовити зі звичайного природного матеріалу: кори, шишок, гілочок, квітів, трави, насіння, плодів культурних і дикорослих рослин тощо.

Роботи, які здобули переможні місця у шкільному етапі конкурсу, були направлені до відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА для участі у районному етапі.

 

Кулажинська школа: Фантазія, що не має меж

 

Кулажинська школа: Фантазія, що не має меж

 

Кулажинська школа: Фантазія, що не має меж

 

Кулажинська школа: Фантазія, що не має меж


Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 746
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, виставка, школа, творчі роботи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ