Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.02.2017

Кулажинська школа: Фізична зоряна година


Найбільше вболівальникам сподобалась «Фізична формула щастя» та гумористична хвилинка


Кулажинська школа: Фізична зоряна годинаБільшість школярів вважає, що фізика – це важкий та нудний предмет, який важко дається в навчанні. Але ці всі думки розвіюються вмить, якщо вивчати фізику відпочиваючи, впродовж ігор чи цікавих вікторин.

М.В. показала дітлахам, що ця серйозна наука може бути цікавою і навіть дотепною. Вчитель фізики провела позакласний захід «Фізична зоряна година», на якому учні змогли проявити не тільки свої знання, а й кмітливість.

У грі взяли участь дві команди «Енерджайзер» та «Круті фізики». Школярі відповідали на питання, розгадували кросворди, ребуси, загадки і навіть за жестами впізнавали фізичні прилади та явища.

Найбільше вболівальникам сподобалась «Фізична формула щастя» та гумористична хвилинка, під час якої гості почули, як учні трактують фізику по-своєму. Одним словом, всі присутні отримали великий заряд позитиву та нових знань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слободо-Петрівська школа: Святий Валентин

Під кінець свята почесне журі оголосило результати змагань. Перемога дісталась команді «Круті фізики», за що вони отримали солодкі призи та медалі «За знання фізики» . Обидві команди потиснули один одному руки та заспівали пісню про цікаву науку фізику. Після змагань всі в дружній атмосфері пили чай із солодощами, та обговорювали конкурс.


 

 Цього дня всі були переможцями: хтось переміг страх перед аудиторією, свою невпевненість, а хтось - спробувавши себе в ролі  співака, художника та науковця. Всі здобули чергову перемогу над собою. Це головне!
 







 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1249
Категорія: Шкільний екран
Теги: вікторина, Гребінківщина, Кулажинська школа, фізика, шкільний екран, школярі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ