Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.10.2016

Кулажинська школа: Козацькі забави


В Кулажинській школі було проведено спортивно-розважальну гру «Козацькі забави»


Кулажинська школа: Козацькі забави14 жовтня православні віряни святкують одне з найбільших народних свят в Україні – свято Покрови Пресвятої  Богородиці, віднедавна це ще й День Захисника  Вітчизни.

В Кулажинській школі було проведено спортивно-розважальну гру «Козацькі забави». В ній  брали участь 2 команди «Козацька люлька» та «Чайка».

З привітальним словом та побажаннями  до учасників та вболівальників звернулася вчитель  історії  Мотроненко Н.М.  Вона розповіла про козаків, їх бойовий дух, уміння стояти за честь та свободу свого народу, своєї  любої України, про те, як на початку 90- років почали з'являтися козацькі громади і не тільки в Україні, а й в інших державах,  де живуть українці.

Гра складалася з декількох етапів: представлення команд, «Козацька шабля», «Перешкоди», «За рідний край, хоч помирай», «Де козак, там і слава», «Човниковий біг», «Переправа», «Прислів'я», «Канат».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слободо–Петрівська школа: Зустріч з поетом-земляком Василем Линовицьким

В грі брали участь хлопчики з усіх класів, тому  маленьким козачатам було в кого повчитися. Про гру  дітей  повідомили завчасно,  були вибрані десяцькі, склад команди знали.  Десяцькі тренували своїх козаків та джур.

Усі конкурси команди пройшли достойно. Їм допомагали вболівальники. Всі і маленькі джури, і старші козаки переконали в тому глядачів, що  вони  - спражні майбутні козаки, захисники свого народу.
 








 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 975
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, школа, козацькі забави




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ