Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.07.2016

Кулажинська школа: Подорожуємо країною


Кожного року вчителі Кулажинської школи їздять на екскурсію по знаменитих місцях України


Кулажинська школа: Подорожуємо країноюКожного року вчителі Кулажинської школи їздять на екскурсію по знаменитих місцях України. От і цей рік не став винятком.

Відвідали смт. Буки, що розкинулись на берегах річки Роставиці, вражаючи присутніх красою  ландшафтного парку з баштами і підпірними стінами, мостами, фонтанами, водоспадами, та церковним комплексом.

Також педколектив відвідав дендропарк "Олександрія"  в м. Біла Церква, який всіх здивував своєю величчю.

Символом цього парку є колонада «Луна», яка являє собою напівкруглу галерею.

Екскурсовод розповіла присутнім багато цікавого про парк, про те, що сам він має площу 4 тис.га. В ньому дуже багато віковічних дерев,  які там  знаходяться  понад сто і більше років та мають різну форму. Його відвідали багато відомих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майорщинська школа: Літнє оздоровлення

Вчителям була проведена екскурсія і біля китайського містка, з видового майданчика у північному напрямку видно Лебединий став, де влітку плавають птахи-красені, тут можна побачити греблю і схили ставу Золотої рибки.  Бажаючі  могли сфотографуватись з дуже гарними голубами та біля  бронзових скульптур китайця та китаянки.

Екскурсія тривала майже три години, але вона була наскільки захоплива, що час  промайнув швидко. Помандрувавши і відпочивши всі  були задоволені та ділились приємними враженнями від побаченого.

 









 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1132
Категорія: Шкільний екран
Теги: екскурсія, Кулажинці, школа, вчителі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ