Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.04.2016

Кулажинська школа: Поезія - найвища форма існування мови


Гості переглядали відео і фотоматеріали, слухали пісні...


Кулажинська школа: Поезія - найвища форма існування мовиУ понеділок, 21 березня, всі шанувальники поетичної творчості відзначили Всесвітній день поезії.

Не оминуло це літературне свято і нашу школу. Учні 1 – 11 класів зібралися в кабінеті української мови та літератури, щоб послухати поезії майстрів цього жанру.

Старшокласники розповіли про історію написання деяких віршів, зачитали всім присутнім найвідоміші поезії про любов та зраду, вірність та нерозділене кохання.

Гості переглядали відео і фотоматеріали, слухали пісні, в основі яких покладені слова таких авторів як Іван Франко, Максим Рильський, Ліна Костенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру"

Мета заходу була такою: діти повинні перш за все зрозуміти, що наш поетичний спадок безцінний, це – найдорожчий скарб, що нам дав Господь, і ми, в свою чергу, повинні оберігати його, плекати українське поетичне слово.
 
Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 968
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, поезія, школа, мова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ