Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2017

Кулажинська школа: "Поважаю європейські традиції – будую сучасну Україну"


Останні роки для першого уроку обирають найбільш важливі теми в житті народу


Кулажинська школа: "Поважаю європейські традиції – будую сучасну Україну"Тема першого уроку в навчальних закладах України завжди підбирається з особливою увагою.

Завдяки їй учнів можна налаштувати на потрібний лад і направити їх у вірному руслі. Останні роки для першого уроку обирають найбільш важливі теми в житті народу.

Адже учень має знати сучасну історію, яка твориться на його очах, а також вивчати минуле. Лише знаючи цей матеріал, дитина стане в майбутньому повноправним членом суспільства і зможе впливати на творення майбутнього.

Цього року перший урок мав назву «Поважаю європейські традиції – будую сучасну Україну».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Обережно! Вірусний гепатит

Діти уважно вислухали настанови своїх вчителів щодо збереження європейських цінностей, поговорили про актуальні питання сучасної української держави, що сприяти усвідомленню учнями місця України серед інших країн, особливо Європи.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.


Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 956
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, Перший урок, школа, шкільний екран




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ