Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2016

Кулажинська школа: Районний семінар вчителів математики


Учасники семінару поповнили свої теоретичні та практичні знання


Кулажинська школа: Районний семінар вчителів математики23 листопада в школі відбувся семінар вчителів-математиків Гребінківського району на тему «Компетентнісний підхід до навчання учнів на уроках математики». Досвідом роботи з використання різних форм та методів навчання на уроках поділились вчителі математики в школі.

В ході семінару було проведено урок алгебри у 7 класі на тему «Розкладання многочленів на множники способом винесення спільного множника за дужки» вчителем Неживою М.В., урок геометрії в 11 класі на тему «Піраміда. Правильна піраміда. Зрізана піраміда» вчителем Шишук О.В. та урок математики в 4 класі вчителем Васько Н.М на тему «Перевірка віднімання додаванням. Природні дива України».

Також учасники семінару відвідали шкільний музей, де для них була проведена невелика екскурсія учнями-старшокласниками. Вчителі ознайомилися з історією села, перегорнули сторінки буття кулажан, розглядали музейні експонати, цікавилися історією створення шкільного музею.

Опісля на всіх учасників семінару чекав виховний захід та інтелектуальна гра «Математичний калейдоскоп» для учнів 5-7 класів, організована вчителем початкових класів Терещенко Н.М. Діти продемонстрували артистичні вміння: співали пісні та показували свою хореографічну майстерність. Крім цього, школярі проявили знання математики в інтелектуальному конкурсі команд, за що отримали солодкі нагороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Тиждень безпеки дорожнього руху

Учасники семінару поповнили свої теоретичні та практичні знання, переконалися в тому, що підтримання бажання вчитися вимагає зміни способів і форм сприйняття нового, створення різних ситуацій для застосування вивченого. Виховання інтересу передбачає реалізацію багатьох методичних прийомів, пошук і застосування різних технологій навчання, а головне – невтомну вчительську працю, самовдосконалення і самоосвіту.

Семінар пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері, надихаючи вчителів на нові звершення та здобутки в роботі.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 


Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1088
Категорія: Шкільний екран
Теги: Grebenka.com, вчителі, Кулажинська школа, семінар, шкільний екран, математика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ