Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2017

Кулажинська школа: Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»


Протягом тижня були проведені різні заходи


Кулажинська школа: Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»З 13.11 по 17.11.2017 року у Кулажинській школі був проведений тиждень «Безпеки дорожнього руху».  
Головна мета якого є формування позитивного ставлення до вимог безпеки в учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Короваївська школа: Тиждень безпеки дорожнього руху

Протягом тижня були проведені різні заходи такі, як конкурс дитячих малюнків «Твій друг – безпечний рух», виставка в шкільній бібліотеці на тему «Дотримуйся Правил дорожнього руху!», бесіда «Пам`ятаємо правила дорожнього руху» 7-8 кл., заочна подорож «У гостях у Світлофора Моргайка» 1-4 кл,ситуативна гра «Мій друг – дорожній рух» 7-9кл, бесіда «Безпека дорожнього руху» 11 кл., вікторина «Вивчи правила та знай і завжди їх пам’ятай! »,єдиний урок «Безпека дорожнього руху».

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»

 

Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»

 

Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»

 

Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»

 

Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»

 

Тиждень «Безпеки дорожнього руху!»


Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1256
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, шкільний екран, дорожній рух




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ