Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.05.2016

Кулажинська школа: Вічна пісня барв і кольорів


Вишиванка – це наша національна гордість


Кулажинська школа: Вічна пісня барв і кольорівВишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що українська вишиванка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті.

За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Саме з метою вшанування прадавніх національних традицій та возвеличення української вишивки 19 травня в школі відбувся День вишиванки. Дрес-кодом була вишита сорочка і сяюча посмішка.

Увазі всіх гостей була представлена виставка вишитих рушників та серветок. Вся школа майоріла різнобарвними візерунками української вишивки. В акції взяли участь не лише учні, а й  вчителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №4: До 100-річчя з дня смерті І. Я. Франка

Теплого травневого дня школа цвіла весняними барвами, усмішками, а очі випромінювали віру в щасливе життя українців. Бо пам’ять про національні традиції та обереги є запорукою світлого майбутнього нашого народу.



Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 735
Категорія: Шкільний екран
Теги: вишиванка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ