Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2016

Кулажинська ЗОШ: Казку в гості кличуть люди


Учні 1-7 класів розважали гостей піснями, танцями, святковими хороводами навколо ялинки


Кулажинська ЗОШ: Казку в гості кличуть людиВ п'ятницю, 25 грудня, в Кулажинській ЗОШ відбувся святковий ранок та вечір для старшокласників з нагоди Нового 2016 року. Батьки, діти, вчителі були у захваті від самої атмосфери радісного передчуття свята, що панує в школі, від чарівної красуні-ялинки з яскравими вогнями, від прибраного залу.

Учні 1-7 класів розважали гостей піснями, танцями, святковими хороводами навколо ялинки. Новорічний зал перетворювався то на планету з прибульцями, то на казковий ліс. На карнавал завітали гімнасти, лісові звірята, найвідоміші герої всіх казок Землі, міжгалактичні злодії, Космічний Чаклун з Відьмою та .звичайно ж, символ прийдешнього року - Мавпа.

Старшокласники вражали гостей великою кількістю танців, пісень, комедійними сценками та жартами. Сучасна Новорічна казка викликала бурю оплесків та позитивних емоцій у дітей і дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасникам ЗНО варто подбати про отримання паспорта

Наприкінці свята журі нагородило абсолютно всіх учасників за їхні старання, неймовірні костюми, висловило подяку за те, що учні разом з вчителями приклали чимало зусиль для того, щоб гідно зустріти Новий рік в школі. Ніхто з школярів не залишився без солодкого призу завдяки фінансовій підтримці спонсорів: СТОВ "Прогрес", А. І. Гавриленка, М М. Дяченка, В. В Терещенка.

Неповторні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість, незважаючи на похмуру дощову погоду, сприяла святковій атмосфері казки, обличчя всіх гостей сяяли радістю та дитячим безтурботним щастям.

Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1057
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, свято, Ялинка, Новий рік, грудень




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ