Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.02.2020

Купити потолочний світильник


Різноманітність потолочних світильників


Ефективне і правильне освітлення житлового або офісного простору впливає не лише на працездатність, завдяки зниженню навантаження на зір, але і може задати потрібний настрій в приміщенні. Сучасні тенденції в облаштуванні освітлення, все частіше припускають виключення з інтерьєрних рішень традиційних і громіздких люстр, на зміну їм приходять оригінальні, компактні і мобільні джерела світла.

Різноманітність потолочних світильників

Різноманітні потолочні світильники вибрати можна абсолютно для будь-якого приміщення. Їх використання виправдане не лише в робочому інтер'єрі. Дуже поширений і практичний прийом зонування площі, припускає індивідуальне освітлення зон відпочинку, прийому гостей, ігор або робочих зон. На виконання завдання розмежування функціонального навантаження зон в кімнаті працює і різний спосіб кріплення потолочних світильників:
 
- монтовані безпосередньо до стелі (накладні);

- монтовані в підвісну конструкцію стелі (вбудовувані);

- з традиційним способом кріплення (підвісні), але з коротшою шлангою, що забезпечує близьку відстань світильника до стелі.

Трековый светильник EDEM Mini
 

Будь-які офісні, громадські або розважальні заклади оформляються потолочними світильниками. Існуюче різноманіття їх видів, дає можливість дизайнерам органічно вписувати їх в інтер'єри будь-якого стилю.
Потолочні світильники краще всього підходять для приміщень з невисокими стелями - вони не крадуть простір і при цьому добре справляються з освітленням усієї площі.Наприклад, вбудовувані стельові світильники підходять до натяжних, рейкових, підвісних стель.

Дизайн незвичайних моделей гармонійно прикрасить приміщення світлих тонів, але обважнюватиме кімнату з яскравими елементами. Плафон з візерунками повинен поєднуватися із загальним декором. Для кімнат темних кольорів частіше використовують блискучі світильники металевих відтінків, з кришталевими або скляними плафонами або підвісками. У сучасних приміщеннях, оформлених в мінімалізмі, прекрасно виглядають потолочні світильники чіткої геометричної форми.

Стиль модерн вимагає плафони з незвичайною формою, химерними прикрасами (приміром, ковані деталі, великі кришталеві намистини або різноколірний декор із скла).

При виборі світильника з пультом управління враховуйте, що регулятор світла підкреслює центр кімнати, а його кольорове підсвічування створить потрібну атмосферу.

У разі, якщо для певної мети потрібно джерело потужного спрямованого світла, у магазині MyCom можна вибрати накладні світильники різноманітної форми і моделі. Накладні світильники, здатні за рахунок своєї конструктивної особливості, фокусувати світловий потік в потрібному напрямі, причому на велику дальність.

Усі освітлювальні прилади в інтернет магазині MyCom укомплектовані світлодіодними джерелами світла і джерелами живлення останніх поколінь.

Схожі матеріали:
👁 1155
Категорія: Прес-реліз
Теги: світильники, освітлення, потолочні світильників




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ