Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.07.2019

Купити теплу підлогу в інтернет-магазині NewPoL - це вигідно, просто і з доставкою!


Зробити правильний вибір допоможе інтернет-магазин теплих підлог


Інтернет магазин NewPoL пропонує широкий вибір теплих підлог від провідних виробників - Fenix, Hemstedt, Devi, GrayHot, Woks, Terneo, Eberle, Eltrace, та ін. за привабливими цінами. Так само, тут Ви знайдете усі необхідні супутні товари. У Вас є можливість купити товар, як оптом, так і уроздріб, з безкоштовним доставленням до Вас при замовленні від 650 грн..

Не знаєте яку теплу підлогу вибрати? Дзвоніть в інтернет магазин NewPoL і кваліфіковані фахівці допоможуть Вам у виборі і зроблять розрахунок теплої підлоги.

Кілька років тому, важко було здогадатися про те, що тепла підлога забезпечують ефективне опалювання будь-якого приміщення : квартири, санвузла, цеху, офісу, спортзалу. А також захищають відкриті площі від обмерзання, наприклад східці, доріжки, автостоянки, мости, стадіони.


Тепла підлога
 

Маючи теплу підлогу, ви можете не думати про те, що за вікном лютий мороз, і раптом у вас виявилися холодні батареї, оскільки у вас встановлена прекрасна опалювальна система, яка рівномірно обігріватиме приміщення, створюватиме оптимальну температуру повітря на рівні ніг і голови.

Одно з великих переваг теплої підлоги в тому, що конвекційні потоки, практично відсутні, а внаслідок цього піднімається значно менше кількості пилу, що є важливим для людей тих, що страждають астмою або алергією.

Завдяки оптимальному розподілу тепла і точній автоматизованій системі контролю, середня температура в приміщенні може бути на 1-2 З нижче в порівнянні з традиційною системою опалювання. Це дозволяє понизити споживанні електроенергії на 10-20% що не лише економить гроші, але і приносить користь довкіллю.

Де купити теплу підлогу?

Інтернет-магазин, на сьогодні є найбільш зручним і комфортним місцем купівлі, не покидаючи будинку, Ви можете вибирати і замовляти відповідний для Вас товар.

І так якщо Ви зважили все за і проти та вирішили що хочете відчувати тепло і комфорт поряд з собою, тоді інтернет магазин допоможе Вам у виборі відповідної підлоги й супутніх товарів для установки та монтажу.

Зробити правильний вибір допоможе інтернет-магазин теплих підлог NewPoL.

Схожі матеріали:
👁 629
Категорія: Прес-реліз
Теги: теплий пол, купити теплу підлогу, магазин, тепла підлога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ