Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.09.2019

Купівля матраца - вибираємо свою ідеальну жорсткість


Від чого залежить необхідний показник жорсткості ортопедичного матраца?


Часто продавець запитує у клієнта: "А якій жорсткості матраци ви віддаєте" перевазі?. На що клієнт невпевнено відповідає: "Напевно, середньої". Клієнт може думати, що така відповідь — це деякий постріл наосліп, з очікуванням потрапити десь в районі мети. Але це не зовсім так. Адже поняття "Середня жорсткість" дуже розпливчато і не конкретно. Міра жорсткість безпосередньо впливає на якість сну, тому варто розібратися з основними параметрами жорсткості.

Від чого залежить необхідний показник жорсткості ортопедичного матраца?

Міра жорсткості матраца може залежати від його звичної пози сну, або ж від пози, яка йому рекомендована. Слід зазначити, що це можуть бути дві абсолютно різні пози — людина звикла до одного, а тіло вимагає зовсім іншого. Тому перед купівлею матраца слід витратити декілька ночей, щоб прислухатися до свого тіла і свідомо визначити, яке поточне спальне місце йому дійсно треба.


Як визначити своє ідеальне поточне спальне місце?
 

До діапазону жорсткості матраца можна віднести — м'яке, м'якувате, нейтральне, середньо жорстке, жорсткувате або занадто жорстке спальне місце.

Якщо ви вважаєте за краще спати на животі, то вам підійде матрац з нейтральною або занадто великою жорсткістю. Якщо ви часто спите на спині, то залежно від спинного прогину треба вибирати між нейтральною і середньою жорсткістю. Положення "на боці" вимагає м'якшого варіанту матраца. Нейтральна жорсткість в даному випадку буде максимальною.

Матраци в Києві за доступними цінами пропонує інтернет-магазин "Магдек". Магазин пропонує кращі ортопедичні матраци, навіть з ефектом пам'яті.

Як визначити своє ідеальне поточне спальне місце?

Якщо ви задумали купувати матрац — не поспішайте і не робіть вибір зопалу. Упродовж декількох днів, лягаючи в ліжко, замисліться над такими питаннями:
  • Яка ваша перша поза, коли ви тільки лягаєте в ліжко?
  • Скільки часу хочеться лежати в такому положенні?
  • Що і в яких місцях у цей момент відчуває ваша спина?
  • Через який час ви міняєте позу, і чому ви це робите?
  • Які відчуття у вас з'являються, коли ви обертаєтеся в нову позу?
  • У якому положенні ви провалюєтеся в сон?
Чіткі відповіді на ці питання — це детальна інформація для фахівців магазину "Магдек", які допоможуть вам підібрати вашу ідеальну модель ортопедичного матраца.

Схожі матеріали:
👁 685
Категорія: Прес-реліз
Теги: спальне місце, ортопедичний матрац, матрац




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ