Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.07.2019

Купуємо авто із США


Крім вживаних автомобілів, на аукціонах нерідко можна зустріти і абсолютно нові моделі, отримані від страхових компаній та банків


Купуємо авто із США
 
Автомобільний ринок США – один із найбільших у світі. У цій країні цілком нормально мати 2-3 автомобілі в сім'ї, тому не дивно, що тут чудово розвинена сфера продажу нових та вживаних машин. Придбання автомобіля зі США – чудова можливість для вітчизняного споживача, що дозволяє придбати якісний транспортний засіб за відносно невелику суму. Маса людей звертаються до спеціалізованих компаній за допомогою у здійсненні угоди з купівлі авто з-за кордону.

Низька ціна

Основною перевагою придбання авто у США є нижча вартість. Якісну модель із гарною комплектацією можна придбати за ціною вітчизняного автомобіля. До того ж транспортний засіб, що купується за океаном, матиме повністю чисту історію. Америка – одна з небагатьох країн, де кожен автомобіль зареєстрований у спеціальній базі даних, що дозволяє покупцеві дізнатися всю необхідну інформацію про машину, включаючи дані про пробіг, наявні проблеми та дефекти.

Великий вибір моделей

У США працює понад 150 аукціонів з продажу вживаних та нових автомобілів, що дозволяє легко та швидко знайти відповідну модель. На аукціонах щодня виставляється понад 2000 тисяч автомобілів, а щорічний оборот компаній, що займаються продажем машин, становить понад 50 мільярдів доларів. Купити сьогодні авто зі США також просто, як переглянути ранкові новини.

Вигідна покупка

Навіть при врахуванні всіх витрат на транспортування, придбання авто в США вийде у кілька разів дешевше. Варто зазначити, що на аукціонах виставляються автомобілі тільки в хорошому стані. Американські автомобілі також можуть похвалитися високою якістю складання, оскільки їх первинні власники дуже ретельно в даному питанні, а також завдяки високому рівню сервісу.

Крім вживаних автомобілів, на аукціонах нерідко можна зустріти і абсолютно нові моделі, отримані від страхових компаній та банків, а також з нерозпроданих партій – купити таку машину в Америці з аукціону можна у кілька десятків разів дешевше, ніж у країнах СНД. Американські виробники надають широкий асортимент своїх авто, щоб залучити якнайбільше потенційних покупців. Тому на аукціонних можна знайти практично будь-яку модель транспортного засобу.

Схожі матеріали:
👁 752
Категорія: Прес-реліз
Теги: автомобілі з америки, автомобіль із США, авто із сша, авто із америки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ