Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2019

Купуємо кросівки для спорту


Спортсмен має бути стрибучим і активним, тому кросівки повинні чудово пружинити та гасити удари


Не секрет, що сьогодні багато хто вважає за краще вести активний спосіб життя. Збалансовані регулярні навантаження забезпечують відмінне самопочуття і хорошу фізичну форму. Кожен сам вибирає для себе вид спорту, яким він хоче займатися. Величезною популярністю сьогодні користується великий теніс — спорт для активних і рухливих людей. Оскільки цей вид спорту припускає досить серйозні навантаження та активний рух, для нього знадобиться спеціальна екіпіровка. Зокрема, треба звернути увагу на підбір правильного взуття.
 

кросівки для спорту
 

Зараз немало продавців пропонує спеціалізовані товари для тенісу. Також в інтернеті можна знайти інформацію про кросівки для тенісу, які будуть зручними для тренувань і змагань.

Критерії вибору кросівок для тенісу

У будь-якому вигляді спорту є свої особливості. Наприклад, у великому тенісі спортсменові доводиться здійснювати багато бічних переміщень. Тому при виборі кросівок для тенісу треба неодмінно звертати увагу на те, наскільки надійно зафіксований гомілковостопний суглоб. Тенісне взуття повинне досить щільно облягати ногу, інакше вона може спровокувати вивих суглоба під час гри. Водночас дуже важливо враховувати та амортизаційні характеристики кросівок.

Спортсмен має бути стрибучим і активним, тому кросівки повинні чудово пружинити та гасити удари.

Також при виборі відповідного взуття треба враховувати покриття корту. Ця характеристика безпосередньо впливає на вибір відповідної підошви тенісних кросівок. Наприклад, підошва спортивного взуття для тенісу може мати дрібний або великий протектор, бути абсолютно гладкою або шипований. З цього приводу має сенс проконсультуватися у фахівців.

Схожі матеріали:
👁 868
Категорія: Прес-реліз
Теги: Спорт, купити кросівки, кросівки




Всього коментарів: 1

0
1 Данил Ульянов   (13.06.2020)
В кроссовках я ценю технологии. Мне нравятся PEAK ULTRA GRIP и LIGHT RB

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ