Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.04.2019

Купуємо телевізор


Особливості телевізорів Kivi


Звичайний телевізор навряд чи здивує сучасну людину. І відмінна якість картинки або його невелика ширина не допоможуть справити враження. Смартфони з ПК і ноутбуками отримують все більше функцій, мають все більше "плюсів".

Це ж можна сказати і про телевізори Kivi, які можна замовити в інтернет магазині техніки та електроніки ЦИФРА, перейшовши сюди. Вони мають усі нові функції. Тепер йдеться не лише про те, щоб дивитися фільми, футбол або новини. Фактично така техніка стала комп'ютером, який створений для дозвілля.
 

Телевізор Kivi
 

У минулому верхом технології вважалося під'єднування домашнього кінотеатру. Сьогодні ж йдеться про те, що "глобальна мережа" і телевізор стали єдиним цілим. З подібною системою нудьгувати не доведеться. Можливо, ви давно намагаєтеся знайти собі зайняття. "Розумний" телевізор - це кращий вибір.

З придбанням такої техніки проблем не буде. Численні OLED, LEDи QLED телевізори мають немало опцій. У сфері виробництва такої продукції одне з лідируючих місць займаютьтелевізори Kivi.

Смарт телевізор є симбіозом ТБ, до якого ми звикли, з ПК. Покупець отримає великий і тонкий екран, якість картинки відмінна. І подібне придбання має розважальні функції ПК. Тепер насолодитеся перевагами розваги в Мережі.

Особливості телевізорів Kivi

Виробники дають своїм новим розробкам величезну кількість функцій. Звернемо увагу на наявність корисних інтерактивних застосувань. За рахунок виходу в Мережу ТБ-середовище стало істотно ширше. Тепер відсутні обмеження, ви можете дивитися не лише те, що запропоновано конкретними каналами. Тепер тільки ви вирішуєте, що дивитися і коли.

Іноді точка зору конкретної телекомпанії просто необ'єктивна. У результаті інформація до вас поступає спотвореною. І цьому перешкоджає будь-який "розумний" телевізор. Можна дивитися самі різні сюжети з різним поданням. Це можна сказати навіть про фільми, кожен той, що тепер бажає може проглянути режисерську версію.

Завдяки новому формату телебачення стає дешевше, тому що "глобальна павутина" є безкоштовною базою, де можна відшукати немало інформаційних ресурсів. Телевізори Kivi дадуть вам безкоштовно отримати доступ до різних фільмів в численних форматах. Окрім цього можна дивитися передачі, серіали і ТБ-шоу. Кожному пропонується доступ до соціальних, а також пізнавальних ресурсів.

Витративши гроші в інтернет магазині техніки та електроніки ЦИФРА на телевізор Kivi, можна спілкуватися з друзями і слухати будь-яку музику, яку тільки захочете.

Схожі матеріали:
👁 669
Категорія: Прес-реліз
Теги: техніка для дому, нові функції, функції, ТБ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ