Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.09.2019

Купуємо телевізор з LED- екраном


LED- екрани краще за своїх попередників за усіма параметрами


Мозок рядового покупця може запросто закипіти від спроби з'ясувати різницю між телевізорами з LED екранами, LCD і OLED. Врятуємо людство від вимирання і розкриємо хитрощі підступного маркетингу. Розпочнемо з простого: абревіатура LCD розшифровується, як "рідкокристалічний дисплей", що конструктивно складається із скляної матриці, між шарами якої розташовані рідкі кристали, і підсвічування з люмінесцентних ламп холодного світіння.

LED телевізор має такий самий екран, але заднє підсвічування робиться спеціальними світлодіодами, що дозволяє виробникам створювати плоскіші панелі.


Телевизоры QLED
 

Чому все-таки LED

Щоб не вдаватися до технічних подробиць, відразу скажемо, що LED- екрани краще за своїх попередників за усіма параметрами, до числа яких зазвичай входить яскравість, контрастність і перенесення кольорів. Якість картинки просто незрівняні. І на цьому все. Якщо вас цікавлять кути огляду, то вони безпосередньо залежать від характеристик скла, яке використали при виробництві цієї конкретної моделі.

Спираючись на перелічене вище, аналітики телевізійного ринку сходяться на думці, що ціни на LED- телевізори дещо завищені. Вони не мають настільки багато очевидних переваг перед "колегами" з LCD, щоб назавжди вибити останніх з ринку.

Є ще один момент, пов'язаний з безпекою для здоров'я, який є спірним. У науковому співтоваристві існує думка, що надмірно контрастні зображення шкідливі не лише для очей, але і діяльності головного мозку.

OLED телевізори

Серія OLED - це телевізори останнього покоління з інноваційною матрицею на основі самопідсвічуюзихся пікселів. Оцініть точність передачі кольору з палітрою із понад 1 млрд відтінками, а також високу контрастність і глибину чорного. Завдяки технологіям Dolby Vision і Dolby Atmos фахівці вивели якість акустики і зображення на новий рівень.

OLED- телевізор побудований на основі панелі з безлічі найдрібніших світлодіодів. Вони можуть включатися незалежно один від одного, мінімізуючи витік світла. Їх основними перевагами перед традиційними ЖК LED - телевізорами слід назвати:
 
- нескінченну глибину чорного кольору;
- точне відтворення мільярда відтінків;
- підвищену статичну контрастність.

Відкривши каталог інтернет-магазину https://bass.in.ua, можна купити як ОЛЕД-телевізори, так і LED телевізори.

Схожі матеріали:
👁 823
Категорія: Прес-реліз
Теги: LED телевізор, телевізори, OLED телевізори




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ