Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.08.2019

Квартири від забудовника в новобудові в Києві за низькими цінами


Концепція будівництва житлового комплексу


Бажання придбати власну квартиру, яке рано чи пізно виникає майже у кожної людини, можна вважати своєрідним етапом дорослішання. Така серйозна купівля вимагає відповідального підходу, уміння самостійно приймати рішення і матеріальної незалежності. А серйозний крок вимагає і серйозної підготовки.

Перш ніж віддати перевагу якому-небудь варіанту новобудови, варто вивчити ціни, планування, забудовників, щоб мати максимально повне уявлення про ту картину, яка існує на ринку в даний момент, не випускаючи з уваги жодної пропозиції.

Квартири від забудовника в новобудові в Києві за низькими цінами
 

Хтось, можливо, не погодиться з цим твердженням, визнавши його занадто витратним за часом і неефективним. І привід для таких міркувань дійсно є, адже новобудови Києва представлені в дуже великій різноманітності. Проте заощадити час можна, якщо використати зручний пошук в інтернеті через сервіс DOM.RIA.com, де інформація систематизована по різних розділах.

Забудовник "NOVBUD" реалізує проект по будівництву житлового комплексу "Новые Теремки". Ділянка виділена для зведення житлових багатоповерхових будинків і будівництва необхідної для комфортного проживання інфраструктури.

Концепція будівництва житлового комплексу

Квартири від місцевого забудовника — ЖК "Новые Теремки" будуються в Києві — це сучасні новобудови в 10-14 поверхів. Будівлі зводяться із застосуванням сучасних будівельних матеріалів, їх характеризують виразна архітектура. Повний спектр квартир від забудовника, від студії до трикімнатних.

Серед яких кожен може вибрати собі варіант, відповідний за якістю і ціні. І вид з вікон усюди по-своєму привабливий — щодня заряджає бадьорістю і гарним настроєм.

У житловому комплексі заплановано формування затишних дворових територій, спортивних і дитячих майданчиків.

Стіни будинків будуються з теплого і комфортного матеріалу У вікнах використовується якісний склопакет.

Для кожного, що бажає купити квартиру в новобудові, знайдеться житло, відповідне по площі і плануванню.

Переваги комплексу

У комплексі є все, що треба в сучасному і уважно продуманому ЖК - "Новые Теремки" відрізняє:
 
відмінне адресне розташування: будинок знаходиться поблизу зупинок громадського транспорту, його транспортна доступність — одна з кращих в місті;

безпека і зручність — двір організований по концепції "без машин", передбачений просторий паркінг, у квартирах продумані планування, опалювання, лоджії;

розвинена інфраструктура — все, що треба, знаходиться поруч;

сучасні під'їзди з ретельною обробкою і дизайном.

Придбати нерухомість за ціною забудовника можна безпосередньо, в ЖК "Новые Теремки". Ви заощадите на націнці посередників і отримаєте житло з усіма плюсами грамотної архітектури та сучасного оснащення.

Схожі матеріали:
👁 564
Категорія: Прес-реліз
Теги: забудовник, Квартири від забудовника, квартири, Київ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ