Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.08.2022

Lenovo представила надтонкий смартфон Legion Y70 із товщиною 7.99 мм


Виробник зумів поєднати невелику товщину та продуктивну начинку


надтонкий смартфон Legion Y70

Компанія Lenovo представила новий смартфон, який відноситься до ігрового бренду Legion – Legion Y70. Його головна особливість - дуже маленька товщина, що становить всього 7,99 мм.

Як і належить ігровому смартфону, модель має максимально продуктивну начинку. Вона побудована на базі флагманського мобільного процесора Snapdragon 8+ Gen 1. Об'єм оперативної пам'яті типу LPDDR5, залежно від варіанту виконання, становить 8, 12 або 16 ГБ.

Об'єм вбудованої також відрізняється, пропонуються варіанти на 128, 256 та 512 ГБ. Все це залізо живить акумулятор з ємністю в 5100 мА⋅год, а підтримка 68 ватної зарядки забезпечує швидку повну зарядку пристрою. За охолодження смартфона відповідають фірмові «10 шарів охолодження» графітових листів, що складаються, і спеціального охолодження площею в 5047 мм², товщиною всього 0,55 мм.

Смартфон має дисплей діагоналлю 6,67 дюймів, що підтримує високу частоту оновлення 144 Гц. Фото та відео можливості представлені основною камерою на 50 Мп, ширококутною на 13 Мп та датчиком глибини на 2 Мп. Фронтальна камера має роздільну здатність 16 Мп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати актуальну материнську плату правильно

Інформації щодо версії Android немає, але найімовірніше пристрій працює під керуванням Android 12, з фірмовою оболонкою ZUI 14.

Купити даний девайс можна за замовленням на сайті виробника в Китаї. Модель пропонує білу чорну та червону варіанти забарвлення. Остання має найбільшу кількість пам'яті. Вартість починається від 3299 юанів або 484 доларів.

Схожі матеріали:
👁 338
Категорія: Технології
Теги: Legion Y70, надтонкий смартфон, lenovo, смартфон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ