Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2018

Літературна година «Все, що душа довірила словам»


На захід були запрошені учасники театральної студії «ЕМІСТ»


Літературна година «Все, що душа довірила словам» 22 березня в читальному залі для дітей Гребінківської міської публічної бібліотеки проведено літературну годину «Все, що душа довірила словам», до Всесвітнього дня поезії.

На захід були запрошені учасники театральної студії «ЕМІСТ» Гребінківського міського будинку культури, керівник Тетяна Худолій.

Бібліотекар читального залу для дітей Надія Бузина провела екскурс в історію походження свята та розповіла про значення поезії в нашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засідання методичного об’єднання вчителів історії та правознавства

Учасники свята мали можливість продекламувати вірші улюблених поетів. Авторськими віршами порадувала всіх Повстяна Ліза.

В кінці свята було презентовано книжкову виставку «Поезії прекрасні звуки», яка знайомить з поетичним словом, яке бентежить душу, хвилює, збагачує духовно. Доторкніться до поетичного слова і Ви відчуєте неперевершену насолоду!


Літературна година «Все, що душа довірила словам»


Літературна година «Все, що душа довірила словам»

Гребінківська міська публічна бібліотека


Схожі матеріали:
👁 1227
Категорія: Шкільний екран
Теги: бібліотека, Гребінка, літературна година




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ