Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2017

Літній відпочинок: Подаруй своїй дитині найкраще літо!


Вартість путівки становить 5250 грн.


Літній відпочинок: Подаруй своїй дитині найкраще літо!Шановні батьки!

Настає довгоочікувана пора - ЛІТО!

Діти з нетерпінням чекають розваг, захоплюючих подорожей, активного і веселого відпочинку, свіжих овочів та фруктів і мріють, щоб саме це літо запам'яталось їм назавжди! Все це можемо втілити в реальність!

Відповідно до обласної "Програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2015 - 2019 роки" надається унікальна можливість для корисного та змістовного дозвілля Вашої дитини у найкращому оздоровчому таборі вищої категорії "Чайка".

Вартість путівки становить 5250 грн., з яких Ви отримуєте фінансову підтримку на оздоровлення дитини за рахунок обласного та місцевого бюджетів до 70 % від загальної суми, тобто батьківська доплата складає від 30 % за тур.

Дитячий оздоровчий заклад, який розміщений у заповідній зоні гори Пивиха над Кременчуцьким водосховищем (Полтавська обл.., Глобинський р-н., селище Градизьк) поєднав у собі все, що необхідно для оздоровлення та відпочинку Вашої дитини: найкраще місце розташування: гора, заповідник, штучне море.

Туризм, лікувальна вода із власних артезіанських свердловин, 6-ти разове якісне і смачне харчування з обов'язковим щоденним включенням в раціон свіжих овочів та фруктів.Нові єврокорпуси, їдальня на 500 місць, літній кінотеатр,басейн, зоопарк, тренажерний та комп'ютерний зали, спортивні майданчики, поля та ігрові зони, дитячі локації, замки казкових героїв, Українське дерев'яне обійстя, відкриті павільйони для гурткової роботи, альтанки, гамаки, надувні атракціони та батути, денні і вечірні зони відпочинку.

Тривалість зміни - 21 день, яка включає: ексклюзивні шоу з запрошенням знаменитостей, "Дитячий майстер-шеф”, "Голос-діти", "Танцюють усі!", "Розсміши коміка-діти" будуть незабутніми, історичними подіями для відпочиваючих.

Можливість займатися різними видами спорту: купання у власному європейському басейні, туристичні походи з ночівлею, екскурсії. Втілені новітні ідеї зеленого туризму: риболовля, чумацький куліш, етнофестиваль "Співоче поле", екскурсії "Руїни монастиря", "Градизьк музичний".

Пропонуються нові послуги з оздоровлення: фітнес, аквааеробіка, фітобар, оздоровчий масаж, косметичні аплікації з блакитної глини; спортивні програми "SpArt".

Табір діє за новими європейськими стандартами: психологічні тренінги, можливістю вибору виду відпочинку. Стосунки дітей ідорослих за проектом "Рівний рівному".

Функціонують творчі майстер - класи, ігрові ранкові підйоми, "фішки дня", "активашки", інтерактивні ігрові програми зі щоденними розвагами, дискотеками, подіями і пригодами.

Графік змін:
1 зміна: з 15.06 по 05.07
2 зміна:  з 09.07 по 29.07
3 зміна: з 02.08 по 22.08
Оформляємо документи, формуємо групи та забезпечуєм комфортабельне та безпечне перевезення дітей із вихователем.

За консультацією з попередніми заявами звертайтесь:

офіційні представники табору "Чайка" тел.:(095) 420-88-84, (067) 540-33-63. Поспішайте! Кількість місць обмежена!

Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: чайка, табір, Градизьк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ