Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.06.2014

Лубенська ОДПІ: Підприємці надають перевагу електронному спілкуванню!


Більшість платників вже переконалися, що подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг


Лубенська ОДПІ: Підприємці надають перевагу електронному спілкуванню!

Як повідомив під час брифінгу для журналістів місцевих ЗМІ начальник Лубенської об’єднаної державної податкової інспекції Олександр Коломієць, за січень – травень 2014 року віддаленим пунктом Акредитованого центру сертифікації ключів, що розташований в ЦОП Лубенської ОДПІ видано   близько 4 тис. ключів електронного цифрового підпису.

 За його словами, цифровий підпис є своєрідним захистом звітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 червня – День журналіста

 «Більшість платників вже переконалися, що подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг – вона може надсилатися до органів Міндоходів у будь-який зручний для них час безпосередньо з офісу платника або з будь-якого місця з доступом до мережі Інтернет», – наголосив Олександр Коломієць.

 В разі виникнення питань щодо отримання чи використання ключів ЕЦП телефонуйте за номером 70381 або звертайтеся особисто в секцію 4 Центру обслуговування платників Лубенської ОДПІ за адресою м. Лубни вул. Я.Мудрого, 21.

Інформаційно-комунікаційний сектор Лубенської ОДПІ



Схожі матеріали:
👁 994
Категорія: Актуально
Теги: податкова, Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ